Βόρεια Κορέα: Ο άγνωστος παρθένος τουριστικός παράδεισος

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Αν κάποιος σκοπεύει να κάνει αξέχαστες διακοπές σε μοναδικής ομορφιάς παραλίες, χωρίς ένα ίχνος σκουπιδιών και με μηδενικό κίνδυνο κλοπής, ακόμα και αν αφήσει τα πολύτιμα αντικείμενά του στην παραλία, τότε ο προορισμός του για το καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι η Βόρεια Κορέα.

Η Βόρεια Κορέα μπορεί να μην είναι καν στην λίστα των χωρών προς απλή επίσκεψη, όμως μία μικρή έρευνα για το τι προσφέρει στον τουρίστα θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους ενδιαφερόμενους.



Τεράστιες αμμουδιές, χωρίς σκουπίδια, με καταγάλανα νερά και όμορφα κορίτσια, είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στην Βόρεια Κορέα.

Το πρακτορείο Young Pioneer Tours (YPT) προσφέρει πακέτο διακοπών για 6 ημέρες στην Βόρεια Κορέα, με κόστος 1.195 ευρώ.



Στο πακέτο περιλαμβάνεται και περιήγηση στην ενδοχώρα.

Σύμφωνα με τον Gareth Johnson, επικεφαλής της τουριστικής εταιρείας, επειδή η Βόρεια Κορέα έχει απολυταρχικό καθεστώς, αυτό σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλής με σχεδόν μηδενικά ποσοστά εγκληματικότητας.

"Είναι ασφαλέστερο να κάνεις διακοπές στην Βόρεια Κορέα, από το να περπατάς στο Λονδίνο", αναφέρει ο 34χρονος πράκτορας.



"Σύμφωνα με το νόμο, οι πολίτες πρέπει να στέκονται προσοχή μπροστά από τα μνημεία της Βόρειας Κορέας, αλλά το καθεστώς έχει κατανόηση και δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα αν ένας τουρίστας δεν το κάνει", σημειώνει.

Ο Johnson, έχει την τουριστική εταιρεία του εδώ και οκτώ χρόνια ενώ κάνει ταξίδια και στην Κίνα.

Ο πράκτορας έβαλε στο πακέτο διακοπών που προσφέρει και διανυκτερεύσεις στις παραλίες της Β. Κορέας, μετά από απαίτηση πελατών του, οι οποίοι είχαν περάσει πολύ καλά σε αυτές.

"Όταν οι άνθρωποι έρχονται στην Βόρεια Κορέα, ξαφνιάζονται για το πόσο κανονικά είναι όλα. Κανονικοί άνθρωποι κάνουν κανονικά πράγματα και διασκεδάζουν", προσθέτει.



Το καθεστώς του Kim Jong-Un θέλει να κάνει την χώρα πιο προσβάσιμη στους ξένους.

Το γκρουπ, για όσους επιθυμούν να κάνουν διακοπές στην Βόρεια Κορέα, αναχωρεί από το Πεκίνο στις 13 Ιουλίου και επιστρέφει στις 21 Ιουλίου.
http://www.newmoney.gr/diethni/item...agnostos-paradeisenios-touristikos-paradeisos
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.480
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom