ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ-ΜΑΥΡΙΚΙΟ-Σεϋχέλλες

BELIS21

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα σε όλους
Παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο και είμαι στο ψάξιμο για το γαμήλιο ταξίδι (πολύ δύσκολη επιλογή).Κοιτάω για Καραϊβική (Barbados-Antigua) -για τον Μαυρίκιο και για Σεϋχέλλες.
Αρχικά με προβληματίζει ο καιρός (πρόβλημα με μουσώνες) και μετά για το ποιο μέρος έχει πιο πολλά πράγματα για να κανείς κατά την διάρκεια της διαμονής.
Μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτήν την δύσκολη απόφαση.
Θα ήθελα να πω ότι το Site είναι τέλειο και οι πληροφορίες που έχει σε βοηθάνε πάρα πολύ.
Ευχαριστώ
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.797
Likes
18.546
Καραϊβική φθινόπωρο κινδυνεύεις να πέσεις σε κανά τυφώνα, αν και με μικρές πιθανότητες.
Σεϋχέλλες που έχω πάει είναι απίθανα αλλά και πανάκριβα. Μαυρίκιο δεν έχω πάει, Σεϋχέλλες σίγουρα δεν είναι, αλλά για τα περαιτέρω υπάρχουν ουκ ολίγες ιστορίες στο φόρουμ για τον Μαυρίκιο...

Αν βαστάει η τσέπη σου, την εποχή που θες πας Σεϋχέλλες....εξωτισμός lux & με ποιότητα...

Εγώ δεν θα πήγαινα ούτε Μαυρίκιο ούτε Σεϋχέλλες πάντως....υπάρχουν και άλλα φανταστικά μέρη και πολύ πιο φτηνά (δηλ. στα ίδια λεφτά κάνεις απείρως περισσότερα πράγματα, έτσι εγώ ερμηνεύω το φτηνά)

Ξεκίνα διάβασμα στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες.....
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.504
Likes
8.028
Καλωσόρισες και η ώρα η καλή!!!

Προσωπικά έχω πάει και Καραϊβική (Άγιο Δομήνικο και Κούβα) και Μαυρίκιο και είναι φανταστικές και οι 2 επιλογές αλλά δεν είναι ο Σεπτέμβριος η ιδανικότερη εποχή για να πας.
Συγκεκριμένα, Σεπτέμβριος-Οκτώβριος είναι η περίοδος τυφώνων στην Καραϊβική ενώ στον Μαυρίκιο είναι χειμώνας από Μάϊο μέχρι Οκτώβριο. Όχι βαρυχειμωνιά σαν την Ευρώπη αλλά μπορεί να σου σκάσει ψύχρα και βροχές. Εγώ έκανα μπάνιο και με κρύο και βροχή αλλά ξέρω άτομα που αυτό τους χάλασε!
Αν και δεν έχω πάει Σεϋχέλλες, αυτές θα πρότεινα γιατί ο καιρός είναι καλός όλο το χρόνο και έχω ακούσει τα καλύτερα για τη φύση και τις παραλίες! Μόνο που είναι εξαιρετικά ακριβές!

Αν θέλεις άλλη πληροφορία, ευχαρίστως!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.987
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom