ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

nomad

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Σερβια,Ουγγαρια,Αυστρια
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Καλησπέρα σε όλους σήμερα ανακάλυψα το site σας και είμαι χαρούμενος που σας βρήκα.Ξεκινάει διάβασμα του site εντατικά απο 18/2 και μετά γιατί αυτή την στιγμή είμαστε με την σύζυγο σε προετοιμασία ταξιδίου για Ιταλία και γυρίζουμε την Κυριακή (όχι οτι κάνω και πολλά πράγματα έγω,συνήθως κάνει τα πιο πολλά μόνη της):D
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.406
Likes
17.237
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες. :)

Καλά να περάσετε, σε ποιο μέρος της Ιταλίας πάτε;
 

bloody mary

Member
Μηνύματα
527
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Τέλεια. Καλωσήρθες και περιμένω με αγωνία να γυρίσεις από Ιταλία για να μας δώσεις τις προτάσεις σου. Εγώ φεύγω στις 21/3.
 

nomad

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Σερβια,Ουγγαρια,Αυστρια
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Η μέχρι τώρα πορεία μου

Έχω ξεκινήσει τα ταξίδια απο 15 χρονών αρχικά με ένα garreli αυτόματο και μετά με μία vespa 50 cc σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και συνήθως απο δρόμους όχι και τόσο ενδεδειγμένους γιατί δεν υπήρχε το απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης λόγω ηλικίας και η αστυνομία τότε δεν έπαιζε.Απο κει και έπειτα μέχρι τώρα εικοσιεπτά χρόνια δηλαδή αργότερα τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ και τα ταξίδια δεν έχουν σταματήσει.Σ' αυτό με βοήθησε βέβαια και ο καλός Θεός γιατί και η γυναίκα μου είναι άνθρωπος του ταξιδιού και κάναμε και ένα γιό που το έχει και αυτός στα γονίδια του (πως θα γινόταν αλλιώς).Ταξιδεύουμε με μοτοσυκλέτα και με το τροχόσπιτο μας και μέχρι στιγμής έχουμε πάει αλλού μαζί και αλλού μόνος στην Ουκρανια, Ρουμανια, Βουλγαρία, FYROM, Γιουγκοσλαβία (έτσι λεγόταν τότε), Κροατία, Ιταλία ,Σικελία (δυο φορές) , Σαρδηνία και Μάλτα. Μετά απο το ταξίδι που φεύγουμε αύριο στα επόμενα σχέδια μας είναι η Γερμανία και βλέπουμε αργότερα για Σκωτία και νησιά FERROES. Όνειρο μας είναι ένα ταξίδι στα Σκανδιναβικα κράτη οδικώς, στην Αμερική και και Καναδά.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.974
Likes
9.405
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome:Nomad!
Καλα να περασετε στην Ιταλια.
Ειστε φαν των road trips στην Ευρωπη κι εσειs ε? Καλα ειναι :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.278
Μηνύματα
886.093
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom