Ινδονησία Γάμος στο Πουκέτ - Μπαλί

KOTSOS81

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
γεια σας ετοιμαζομαι για γαμο τον οκτωβρη και συζηταμε με την γυναικα μου για πουκετ κ μπαλι.ακουμε διαφορα.που ειναι καλυτερα?στο πουκετ λεμε για το le meridien και στο μπαλι για το melia hotel.εχει παει κανεις να μας πει?οι μισοι μας λενε πουκετ η αλλοι μπαλι ποιες οι διαφορες μεταξυ τους?εχει μουσωνες μεσα οκτωβρη που θα παμε?
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
kotso 2435671718
να ζήσετε!!! και εμείς οι φουκαριάρηδες εργένηδες !!
για το μπαλί και το πούκετ διαβασε σχετικά.ανάτρεξε στις ιστορίες ασία,και για γαμήλια υπάρχουν πολλα πόστ επισης .άν έχεις ερωτήσεις μετά πές ....
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Καλως ορισες!
Για να καταλαβω θα παντρευτεις στο μπαλι ή στο πουκετ; Α και η ωρα η καλη!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.492
Likes
7.998
Κι εγώ από τον τίτλο νόμιζα ότι ο γάμος θα τελεστεί σε ένα από τα 2 αυτά νησιά....καλό θα ήταν πάντως και πρωτότυπο!!! :)
Καλωσόρισες KOTSOS81 και η ώρα η καλή!
Γράψε τι περίπου θέλεις να δεις-να κάνεις-να πληρώσεις για να σου δοθούν και πιο σαφείς απαντήσεις....
 

KOTSOS81

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλως ορισες!
Για να καταλαβω θα παντρευτεις στο μπαλι ή στο πουκετ; Α και η ωρα η καλη!
οχι οχι κρητη παντρευομαι αλλα δεν ξερω που να παω. εμεις αυτο που ζηταμε ειναι να παμε για ξεκουραση σε ενα καλο ξενοδοχειο που να χει ολα τα κομφορ και να πεταγομαστε σε καμια εκδρομουλα την μερα αλλα σαν βαση θελουμε το ξενοδοχειο. ηδη εχουμε κουραστει με τα του γαμου και δεν θελουμε να κουραστουμε πολυ στο ταξιδι. παμε για τα βασικα κι οχι εξτριμ πραγματα
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.967
Likes
9.374
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Η ωρα η καλη!
Εχω παει μονο στο Πουκετ , αλλα απο αυτα που εχω ακουσει-διαβασει για το Μπαλι νομιζω οτι θα ειναι πολυ πιο ενδιαφερον προορισμος απο πολιτιστικη αποψη , αλλα και σαν σκηνικο.
Σκηνικο εννοω εντυπωσιακες ταρατσες ρυζιου , οι Μπαλινεζικοι ναοι που βρισκονται παντου στο νησι. Μονο για τις παραλιες του Μπαλι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα , αλλα αν αυτο που θελετε ειναι χαλαρωση σε καλο ξενοδοχειο και οχι πολλες μετακινησεις πλην ενα-δυο εκδρομων , νομιζω το Μπαλι ειναι καλυτερο.

Το Πουκετ σαφως και μου αρεσε και απο παραλιες και απο δαση και βολτες με ελεφαντες και εκδρομες σε γυρω νησια. Απλα εχω την εντυπωση οτι μπορεις να βρεις το Πουκετ στο Μπαλι , αλλα δυσκολα το αντιθετο..Αυτο χωρις να εχω παει και στα δυο. Ας μιλησουν οι ειδικοι.
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες και να ζήσετε ευτυχισμένοι!
Έχω την εντύπωση ότι για Οκτώβρη που θα πάτε το ταξίδι, τα πράγματα είναι καλύτερα για Πουκέτ όσον αφορά τον καιρό.
Για το Μπαλί λένε οι ταξιδιωτικοί οδηγοί ότι το δικό μας καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος. Ανέτρεξε καλύτερα σε έναν ταξιδιωτικό οδηγό για να βεβαιωθείς.
Τώρα για όσον αφορά τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία ελπίζω να υπάρχει κάποιο μέλος του travelstories που να έχει διαμείνει και να σου πει τη γνώμη του.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εχω παει και στα δυο και συμφωνω απολυτως με την go2beach. Απλως στο Μπαλι, οπως παντου αλλωστε, θελει προσοχη στο που θα ειναι το ξενοδοχειο σας. Μη βρεθειτε σε κανενα τουριστικο θηριο-γκετο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.529
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom