Γαλλική Πολυνησία Γαλλική Πολυνησία - Ταϊτή - Μπόρα-Μπόρα

Μηνύματα
768
Likes
603
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λος Ρόκες
καλησπερα!!! οι πληροφοριες σας ειναι πολυ δελεαστικες. ειμαι νεο μελος και θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε. θελω να παω γαμηλιο ταξιδι στη γαλλικη πολυνησια και οι προσφορες που μου δινουν τα ταξιδιωτικα ειναι απογοητευτικα απλησιαστες. μηπως γνωριζετε καποιο πρακτορειο που να ειδικευεται σε αυτον τον προορισμο? σας ευχαριστω εκ των προτερων
Πρακτορείο (από Ελλάδα) που να ειδικεύεται και να έχει καλές τιμές για Πολυνησία δεν γνωρίζω, αλλά δεν φαντάζομαι και να υπάρχει γιατί είναι δύσκολος προορισμός.
Από την άλλη, μπορείς να αρχίσεις να το ψάχνεις μόνη. Ήδη η Alitalia έχει καταπληκτικές προσφορές για Λος Άντζελες. Από εκεί και πέρα, η Air Tahiti Nui είναι μονόδρομος. Ξενοδοχείο στα νησιά, όσο νωρίτερα κλείσεις τόσο καλύτερα και φθηνότερα. Μπορείς επίσης να έρθεις σε επαφή με το γραφείο της Air Tahiti Nui στο Λος Άντζελες μήπως μπορούν να σου προτείνουν κάποια πακέτα συνδυασμού πτήσης-διαμονής.
Επίσης, μια επιλογή θα μπορούσε να είναι και η κρουαζιέρα από Παπεέτε (Paul Gauguin πλέον μόνο, αφού το Star Flyer σταμάτησε). Οικονομικά μπορεί να σε συμφέρει αντί διαμονής και να δεις και πολλά από τα νησιά.
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Tι τοσο ξεχωριστο εχει η γαλλικη πολυνησια απο αλλα ωραια εξωτικα μερη; Προς θεου δεν υποτιμω ενα τετοιο παραδεισενιο μερος απλα προσπαθω να δικαιολογησω τις απλησιαστες τιμες.
 

tsolias1979

Member
Μηνύματα
419
Likes
189
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Για αυτο ειναι ξεχωριστο επειδη η τιμες ειναι απλησιαστες.
 
Μηνύματα
245
Likes
892
Για αυτο ειναι ξεχωριστο επειδη η τιμες ειναι απλησιαστες.
Παιδιά,
Ας μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα! Τα νησιά τού Ειρηνικού είναι κι αυτά ταξιδιωτικοί προορισμοί, σάν όλους. Απλώς είναι πολύ μακρυά από μάς, τα αεροπορικά εισιτήρια είναι πανάκριβα, και χρειάζεσαι 2 24ωρα για να τα φτάσεις! ....Σού βγαίνει η πίστη, κι αδειάζει το προτοφόλι σου δίχως να το καταλάβεις!!!...Υποθέτω πως δεν είναι το ίδιο ακριβά ή δύσκολα, για τον Αμερικάνο ή τον Ιάπωνα, ή τον Νοτιο-αμερικάνο....Είναι κοντύτερα σ' αυτούς.
΄Οσο για το τι "εξωτικό" έχουν, όπως αναρωτιέται το Μενελάκι, τί να πώ? Εξαρτάται από το τι εννοούμε "εξωτικό". Για μένα εξωτικό είναι ό,τι βγαίνει έξω από τα γνωστά και τα τετριμμένα μου. Δεν μπορώ να θεωρήσω "εξωτική" την Γροιλανδία ή την Ισλανδία. Τη Σκανδιναβία ή΄τίς Κάτω Χώρες. Ξέρω, πάνω κάτω τί θα δώ πηγαίνοντας εκεί. ΄Ομως ανθρωποφάγους στην Παπούα, ή κοραλλιογενείς υφάλους και έρημα νησιά μέσα σ' αυτούς, τις συνήθειες και το παρουσιαστικό τους, την αντίδρασή τους στις συναντήσεις τους με τούς λευκούς, αυτά πρώτη φορά τα είδα στη ζωή μου. Το νακοιμηθώ σε Long House παρέα με τούς Νταγιάκς, - τούς Κυνηγούς κεφαλών τής Βόρνεο- το να δώ στο Θιβέτ, τουαλέτες γυναικών κοινές -τρύπες τη μιά πλάι στην άλλη, και οι κυρίες να κάνουν ό,τι κάνουν τέλος πάντων, συζητώντας πολύ σοβαρά μεταξύ τους- κι όταν βρέθηκα, αναγακαστικά, κι εγώ ανάμεσά τους, να θέλουν να ακουμπήσουν με το δάχτυλο τά...γοφιά μου(!) διότι ήταν άσπρα και τα δικά τους μαύρα, εγώ έπαθα-και με το δίκιο μου-...ανουρία!!!! Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, η δυστυχη! Αλλά, έλα που η φυσική ανάγκη είναι αναπόδραστη?

Για όλα αυτά λοιπόν, και για άλλα τέτοια που δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα, θεωρώ ένα μέρος "εξωτικό", αγαπητό Μενελάκι. Εσύ πώς τα θεωρείς όλα αυτά? Κοινό τόπο? Φυσιολογικά? Αναμενόμενα? Πώς, αλήθεια?

Αυτά , για τίς παραξενιές τού Κόσμου, για το ύψος τών τιμών, για τίς αποστάσεις, για το χρόνο που χρειάζεσαι για να φτάσεις ως εκεί...
Σάς ευχαριστώ όλους που είχατε την καλωσύνη και το κουράγιο να διαβάσετε τα κατεβατά μου, που είναι μόνο ένα μικρό μέρος από τίς καταγραφές μου για κάθε ταξίδι. Μακάρι να διέθετα ένα σκάνερ, να τα ανεβάσω όλα τα κιτάπια μου στην ιστοσελίδα μου. Διότι, το να κάτσω και να ξαναδακτυλογραφήσω κάποιες χιλιάδες σελίδων, κάλλιο τό' χω να κάνω...χαρακίρι!...΄Ολα όσα μέχρι σήμερα διαβάζετε, τα χρωστάτε στη καλή μου φίλη, την Στελλάννα, που ανάλωσε κόπο και χρόνο, για να σταχυολογήσει κάποια κομμάτια, και να τα δακτυλογραφήσει.....Εγώ απλώς βγάζω το.΄..άχτι μου, απαντώντας ...μακροσκελώς, στα σχόλια σας,για τα οποία σάς είμαι ευγνώμων...
ΦιλικάΣτ. Αδαμαντίδου
 

SPROM

Member
Μηνύματα
774
Likes
177
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Δεν ξέρω τώρα...
Αχ, αυτή η ρημάδα, η Γαλλική Πολυνησία...
Θα την κάνω, όμως, κάποτε και φαντάζομαι ότι τότε, κατά πάσα πιθανότητα, η Γη θα σταματήσει να γυρίζει.
Είναι ο μοναδικός ''παράδεισος'' που με ενδιαφέρει να επισκεφθώ. Μα, ο μοναδικός. Οι διακοπες για μπάνιο σε γαλάζια και πράσινα νερά δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Έχω πάθει κάτι, όμως, με αυτή την Πολυνησία. Αυτή τη ρημάδα, την Πολυνησία...
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ολος ο κόσμος
Mε εκφραζει απολυτα ο ορισμος σου του ¨εξωτικου¨΄ !!!:clap:
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Εμεις να δεις τι εχουμε παθει!
Δν υπαρχει περιπτωση ..εστω και μονη μου..εστω και ηλικιωμενη να μην τα καταφερω να παω.
Ειρηνικος παντου.....
 

AlexG

Member
Μηνύματα
144
Likes
51
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όλα γίνονται...
Έξοχη περιγραφή, φανταστικός προορισμός..
 

taou

Member
Μηνύματα
123
Likes
48
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γαλλική Πολυνησία
 
Μηνύματα
245
Likes
892
Γα΄λλική Πολυνησία

Πού να θυμάμαι πιά! Αυτό το ταξίδι τό πραγματοποίησα το 1984!!!
Πάντως ήταν ...σαγωνιά! Στοίχισε πολύ,διότι ήταν ένας προορισμός μέσα στο Γύρο τού Κόσμου! Πρέπει να ήταν αρκετά αλμυρό, διότι κράτησε 40 μέρες!...Και..ίδρωσα για να εξοικονομήσω τόση άδεια από τη δουλειά μου!
Αυτό τουλάχιστον το θυμάμαι καλά! .....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.686
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom