HKLEOPATRA
Member
Αν δεν εισαι του κοσμοπολιτικου η δευτερη επιλογή δεν συκρίνεται. Εχει να δεις υπέροχα μερη !!!!! Σου προτεινω να παρεις τα τηλεφωνα των ενδιαφερομένων απο το πρακτορειο και να τους μεταπεισεις.
Αν χρειαστει χρησιμοποιησε μας 

Παιδια θελω να σας παραθεσω τα προγραμματα 2 οδικων εκδρομων με πρακτορειο ,οι οποιες θα πραγματοποιηθουν για 8 μερες στις αρχες Ιουλιου.
εχω παει τη 2η εκδρομη σε δυο δόσεις, όχι οργανωμένα αλλα με το αυτοκινητο μου. είναι υπεροχα τα τοπια και αξιζει.Βεβαια καποια στιγμη θα παω και στα μερη της 1ης εκδρομης!!!!
Δεν έχω πάει σε αυτά τα μέρη (εκτός απ'το Μιλάνο μεμονωμένα) αλλά και οι δύο εκδρομές φαίνονται υπέροχες! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως έχουν παρόμοιο κόστος.. Είχα την εντύπωση πως η πρώτη εκδρομή θα ήταν αρκετά ακριβότερη απ'τη δεύτερη, κυρίως λόγω της διαμονής..Τα χρηματα ειναι παρομοια και το πρακτοριο το ιδιο..αρα βασικο κριτηριο ειναι η ομορφια των τοπιων και των περιοχων.
Στην Ελβετία και τις Ιταλικές λίμνες το κόστος διαμονής είναι αρκετά υψηλό.Δεν έχω πάει σε αυτά τα μέρη (εκτός απ'το Μιλάνο μεμονωμένα) αλλά και οι δύο εκδρομές φαίνονται υπέροχες! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως έχουν παρόμοιο κόστος.. Είχα την εντύπωση πως η πρώτη εκδρομή θα ήταν αρκετά ακριβότερη απ'τη δεύτερη, κυρίως λόγω της διαμονής..
ότι και να επιλέξεις να περάσεις τέλεια!
8 ημερεςέχω πάει στο 90% των πόλεων και στις 2 εκδρομές που περιγράφεις. εάν επέλεγα να ξαναπάω, θα επέλεγα τη δεύτερη εκδρομή μόνο και μόνο για την υπέροχη ύπαιθρο της Ιταλίας και της Ελβετίας.
πόσων ημερών θα είναι οι εκδρομές??