Κούβα Γαμήλιο Ταξίδι Κούβα

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ειρηνη διαβασες στο travelpedia τις πληροφοριες του Μανου;
 

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Το βαραδερο δεν λεει μια... ασε που πολυ κουνουπι βρε παιδι μου!!!! Το Ματανσας ομως που ειναι εκει κοντα ειναι πολυ ομορφο!
Τα αεροπορικα την περιοδο που ψαχνεις ειναι πιο ακριβα απο οργανωμενο γκρουπ (κι εγω αυγουστο ειχα παει.), δεν ξερω αν θα σταθεις τυχερη. Εγω βρηκα τα πρακτορεια πιο συμφεροντα.
Καποιοι εδω θα σου προτεινουν να μεινεις σε σπιτια κουβανων. Μπορει να ειναι και πιο καθαρα απο τα ξενοδοχεια αλλα εξαρταται την ιδιοσυγκρασια σου.Εγω δεν θα πηγαινα, αλλα that's me!
Και μια σημειωση, επειδη κι εγω γαμηλιο ειχα παει στην Κουβα ενα θα σου πω! Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ κλασικος γαμηλιος προορισμος οποτε φροντισε να το θελετε και οι δυο! Δεν θα βρεις τις παροχες π.χ της Ασιας. Αξιζει ομως με χιλια!
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.280
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
τωρα μολις διαβασαμε του μανου τις περιγραφες. Καταεθουσιαστηκαμε και πραγματικα ταξιδεψαμε!!! Οποτε λεμε 10 μερες αβανα και 1-2 καπου αλλου! Και οχι βαραντερο. Ασε που δεν τρωμε και θαλασινα:D. Τελικα, επειδη ειναι αρκετα τα χρηματα με τα εισιτηρια δεν ειμαστε κατα των δωματειων αρκει να ειναι τεσταρισμενα! Αυτα Martha Guest's House, Havana, Cuba: Book Now! μας αρεσαν ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ aircontition και να τα εχουμε κλεισει απο πριν! Η περιοχη μου φαινεται καλη ετσι; Θα παρω και ταξιδιωτικο οδηγο για να τον εχω και μαζι μου! Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!!! Ειναι η πρωτη μας φορα που παμε καπου μονοι μας! Αν ξεπερασω τη "φοβεια" με το αεροπλανο (να δω τι θακανω τοοοοοοοοοσες ωρες) θα ειναι τελειες διακοπες!
 

Eleni_

Member
Μηνύματα
201
Likes
346
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κρίμα που δεν μπορείτε να αλλάξετε τις ημερομηνίες, όχι τίποτα άλλο αλλά εκείνη την περίοδο εκτός από ακριβά αεροπορικά, θα έχει και πολύ ζέστη-υγρασία.
Το Vedado είναι μια καλή γειτονιά στην Αβάνα, δεν έχω άποψη για τα συγκεκριμένα hostels, γιατί έμεινα σε ξενοδοχείο.
Η γλώσσα δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν θες και προσπαθήσεις να συνεννοηθείς, θα συνεννοηθείς! Μη περιμένετε άπταιστα αγγλικά. Με καλή θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρετε. Εμείς συνεννοηθήκαμε και στα ελληνικά... Για αυτό πρότεινα να νοικιάσετε και αυτοκίνητο, μιας και όπως λένε «ρωτώντας πάς στην πόλη».
Αναφορικά με τα ταξί διαπραγματεύεσαι-παζαρεύεις τη διαδρομή πριν μπεις. Ενδεικτικά, από το Vedado για την παλιά Αβάνα η διαδρομή κοστολογείται-αν θυμάμαι καλά-περίπου στα 5 CUC. Επίσης, αν θελήσετε να πάτε για μπάνιο πχ στην Santa Maria (παραλία κοντά στην Αβάνα) μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή με το ταξί ώστε να έρθει να σας πάρει κιόλας την ώρα που θα του πείτε.
Η Κούβα είναι από τις ασφαλέστερες χώρες. Οπότε αν χρειαστεί, ναι μπορείτε να κάνετε και ωτοστοπ.
Αν διαβάσετε τις ιστορίες όλων των παιδιών που αναφέρονται για την Κούβα, πιθανόν θα βρείτε κι άλλες πολλές χρήσιμες πληροφορίες.
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.280
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
και παλι ευχαριστω, απλα αν ξερετε καμια καλη γειτονια κεντρικη για να ψαξω εκει δωματια με aircontition θα με υποχρεωνατε! Παντως σας ζηλευω! Ολοι σας εχετε παει σε τοοοσα μερη...:roll:
 

EIRHNH2

Member
Μηνύματα
1.280
Likes
1.349
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ειδα για το διαστημα που σκεφτομαι να παμε οτι εχει καποια γιορτη. Μαλλον θα ειναι καλυτερα να περασουν αυτες οι μερες ετσι;


Cuba National Holiday. Day of the National Rebelliousness.
WhenMonday, 26 Jul 2010
WhereCuba (map)
DescriptionCommemoration of the Assault of the Moncada garrison. The date after which the revolutionary movement (M 26-7) was named. In the morning of July 26, 1953, some 160 men under the command of Fidel Castro attacked the Moncada army garrison in Santiago de Cuba, Cuba's second-largest city. Although this action crushingly failed, it is seen as the beginning of the Castro-led insurrection that expelled Fulgencio Batista.
 
Last edited by a moderator:

aspa

Member
Μηνύματα
580
Likes
1.562
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
κοιταξε και την εκδοχη μιλανο αβανα με air france εχει καλες τιμες εγω εκλεισα απο αθηνα 780 ευρω μην πας με πρακτορειο
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.681
Likes
50.550
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
]ειδα για το διαστημα που σκεφτομαι να παμε οτι εχει καποια γιορτη. Μαλλον θα ειναι καλυτερα να περασουν αυτες οι μερες ετσι;

Μια γιορτή είναι και μάλισατ χαριτωμένη. Φαντάσου το κάτι σαν την 28/10 στην Ελλάδα, δεν είναι λόγος για να μην πας, μάλλον λόγος για να πας είναι, αν ο εορτασμός γίνεται στην πόλη που θα είσαι (αλλάζει ο χώρος των κεντρικών εκδηλώσεων ανάλογα με το ποια επαρχία είχε τις καλύτερες επιδόσεις) έχει ενδιαφέρον να δεις τα πλήθη. Ο εορτασμός είναι το πρωί και μέχρι το μεσημέρι έχει λήξει το νταβαντούρι, αν δε σου αρέσει ο χαβαλές μπορείς να περάσεις το πρωί σε κάποια παραλία κι από το απόγευμα όλα νορμάλ.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.895
Μέλη
38.906
Νεότερο μέλος
Makarena

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom