Γαμήλιο Ταξίδι τον Αύγουστο...!

ioanna.gkan

Member
Μηνύματα
459
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καλυτερα να ειναι καποιος προορισμος που δεν θα εχεις ευκολα την ευκαιρια η την πολυτελεια των ημερων ωστε να το κανεις καποια αλλη φορα. Θεωρω οτι η Ευρωπη φτανεται αν και το tour που προτεινε ο taver ειναι πραγματικα πολυ καλο. Αν προτιμησεις Ευρωπη φροντισε να γυρισεις μεγαλο κομματι εκτος κι αν ειστε της χαλαρωσης και οχι της γυρας. Αποφασιστε τι ψαχνεται και αποκλειοντας προορισμους θα βρειτε τον σωστο!
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.954
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τον Αυγουστο το Παρισι θα ειναι αδειο απο Παριζιανους ( με παρα πολλα απο τα μαγαζια τους κλειστα γιατι οι ιδιοκτητες φευγουν και αυτοι) και η Κυανη Ακτη τινγκα (και οχι μονο απο Παριζιανους) οποτε μαλλον θα ειναι καλυτερο να το αφησουν για αλλη φορα. Ας μας διευκρινιστει ομως αν βλεπουν το γαμηλιο ταξιδι εξωτικα η ευρωπαικα.
Με την εξαίρεση της κίνησης στη διαδρομή από/προς το Saint Tropez (είναι τόσο χάλια που έχουν ανοίξει εταιρίες που κάνουν τη διαδρομή με ελικόπτερα), η Cote d' Azur παλεύεται από άποψη πολυκοσμίας ακόμα και τον Αύγουστο (οι τιμές της όμως είναι ένα θέμα, αλλά πιο παραλιακό μέρος δεν έχει το ίδιο πρόβλημα? ).
Και ναι, το Παρίσι θα είναι έρημο... Μόνο τουρίστες θα υπάρχουν.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.358
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom