Γαμήλιο στην Ευρώπη. Προτάσεις;

Steliosamos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα σας,
Μετά το γάμο μας τον Μάιο, σκεφτόμαστε για το γαμήλιό μας. Τείνουμε προς κεντρική Ευρώπη (Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη κλπ), αλλά είμαστε ανοικτοί και σε άλλους προορισμούς. Προτιμούμε να γίνει τον Δεκέμβριο, κοντά στις γιορτές, αν όχι κατά τη διάρκεια αυτών. Ο προορισμός θα ήθελα να περιλαμβάνει, αν είναι δυνατόν, γιορτινό ρομαντικό κλίμα αλλά και όσο δυνατόν αρκετές πολιτιστικές επιλογές (μουσεία, αξιοθέατα κλπ). Με λίγα λόγια, δεν μας νοιάζει πολύ η ξεκούραση! Θα ήθελα τη βοήθεια σας στη επιλογή προορισμού, καθώς επίσης και τη γνώμη σας για το αν πρέπει να το κλείσω μέσω πρακτορείου ή να το οργανώσω μόνος μου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
 

alma

Member
Μηνύματα
3.729
Likes
15.111
Να ζήσετε πρώτα από όλα και να είστε ευτυχισμένοι. Η Πράγα είναι αρκετά ρομαντική πόλη, το μόνο θέμα είναι ίσως πως το Δεκέμβριο ίσως δεν μπορέσετε να κάνετε αρκετές εκδρομές,λόγω καιρού.
Αν θέλετε να πάτε και σε πιο ακριβές επιλογές, ρομαντική πόλη και με ενδιαφέροντα μουσεία και αξιοθέατα είναι το Παρίσι.
Επίσης το Λονδίνο είναι υπέροχα στολισμένο στις γιορτές και έχει απίστευτες επιλογές στα πάντα (φαγητό,θεατρικές παραστάσεις, μουσεία, αξιοθέατα...).Για μένα από τις τοπ πρωτεύουσες!
Γαμήλιο είναι, πιστεύω καλύτερα να πάτε μόνοι σας.Άντε αν σας ενδιαφέρει κανένα 5στερο και το βρείτε σε καλή τιμή σε κάποιο πρακτορείο να κλείσετε μέσω αυτού μόνο το ξενοδοχείο.
 

Steliosamos

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.Λονδινο και Παρισι τα έχανε σκεφτεί, αλλά δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή τοσο τοπ προορισμούς. Κυρίως κεντρική Ευρώπη. Το ταξίδι θα ναι μαξ 7 ημέρες. Δε με πειράζουν οι κοντινές εκδρομές(ακόμα κι ο συνδυασμός πόλεων (π.χ. Βιέννη-Πράγα-Βουδαπέστη). Δε μας τρομάζει η κούραση, αρκεί βέβαια να μην είναι και σπριντ 100 μέτρων το ταξίδι. Επίσης να αναφέρω ότι δεν είμαστε των χειμερινών δραστήριων (σκι κλπ), επομένως δε κυνηγάω χειμερινά θέρετρα. Προτιμάμε να δούμε καλύτερα τη πόλη (ή τις πόλεις) και τις επιλογές που προσφέρουν. Να προσθέσω επίσης ότι καλό θα ήταν ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο, αλλά δεν έχω κόλλημα με 5αστερα. Δε θέλω να φύγει το μπάτζετ όλο εκεί!
 

sotogun

Member
Μηνύματα
13
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
ΟΛΛΑΝΔΙΑ ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Eγινε τελικά το γαμήλιο ταξίδι? Που πήγατε? Πως περάσατε?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.980
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom