ΗΠΑ Γαμήλιο ταξίδι Αύγουστος ΗΠΑ+Εξωτικος προορισμός

nikospep

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Καλημερα κι από μένα. Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ και θα ήθελα τα φώτα σας στους προβληματισμούς μου. Προσπαθώ να σχεδιάσω το γαμήλιο ταξίδι μου για τον Αύγουστο. Η διάρκεια θα είναι αυστηρά 2 εβδομάδων (λόγω εργασίας) και έχουμε τα εξής δεδομένα. Θα ήθελα να αφιερώσουμε μερικές μέρες στο Ορλάντο. Έχουμε πάει 2 φορές και είναι πανέμορφα και υπερβολικά φτηνά για το τι προσφέρει. Ανεξαρτήτως αυτού θα θέλαμε να το συνδυάσουμε με κάποιο εξωτικό προορισμό. Ξέρω ότι οι επιλογές είνια πολλές μεν αλλα προσπαθώ να εντοπίσω αυτο που πραγματικά αξίζει για να μη σπαταλήσουμε χρόνο και χρήμα για κάτι που το βρίσκουμε και στην Ελλάδα ασ πουμε (πολλοί θεωρούν οτι οι παραλίες της καραιβικής είναι κατώτερες των ελληνικών). Το πρόβλημα είναι οτι ο Αϋγουστος είναι λίγο "επικίνδυνη" καιρική περίοδος για τροπικά μέρη. Διάβασα ότι ίσως η Aruba και τα Barbados να ξεφέβγουν από το κλασικό τροπικό καλοκαίρι με τισ βροχές. Ποιά είναι η πρόταση σας λοιπόν όσον αφορά τον εξωτικό προορισμό? Ασ ληφθεί υπόψη και το θέμα της ασφάλειας καθώς είμαι σίγουρος ΄΄οτι σε πολλά από αυτα τα νησια αμα βραδυάσει φοβάσαι να ξεμυτήσεις από το ξενοδοχείο.

Από την άλλη έχω ένα κρυφό πόθο και για Χαβάη η οποία όμως συνδυάζεται με δυτική ακτή (LA/San Fransisco) και όχι με Ορλάντο. Δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα αυτό αρκεί να αξίζει τον κόπο γιατι και πολύ μακριά είναι και διογκομένο το budget. Και άντε και παει κανείς χαβαη, που ακριβώς θα αποκτήσει κανείς καλύτερα την τροπική "γεύση"? Πολλοί την αποκαλούν υπερεκτιμημένη με μετριότατες παραλίες.

Σας βομβάρδισα με τις πληροφορίες και τις ερωτήσεις μου αλλα η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη!Ευχαριστώ πολυ!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω παντως απο αυτα που βλεπω και διαβαζω στο φορουμ δεν νομιζω οτι η Χαβαη ειναι περισσοτερο εξωτικη απο την Καραιβικη.Ειδικα για τον Αγιο Δομηνικο εχω ακουσει τα καλυτερα απο συμφορουμιτες μας.Για τον καιρο δεν ξερω να σου πω με σιγουρια.Ας μιλησουν οι ειδικοι.
 

nikospep

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Άρα λοιπόν Άγιος Δομίνικος είναι μία επιλογη 'οπως καταλαβαίνω από τον ενθουσιασμό των συνφορουμιτων! Άλλες επιλογές? Μπαχάμες? Να είναι εξωτικό αλλά να χει και κανένα activity το βραδακι. Μη μασ φάει μόνο η παραλία! Να σαι καλα για τη βοήθεια πάντως!
 

SkullFlower

Member
Μηνύματα
518
Likes
97
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
2 βδομάδες που αν αφαιρέσεις και τις μέρες που θα φύγουν σε πτήσεις κτλ μ ακούγονται λίγες για ΗΠΑ και εξωτικό προορισμό. Αν δν έχετε σοβαρό λόγο για τις ΗΠΑ θα έλεγε να επικεντρωθείτε στο δεύτερο και να το ευχαριστηθείτε με την ησυχία σας. Συν ότι έτσι θα έχετε και πολλές περισσότερες επιλογές για εξωτικούς προορισμούς.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τζαμαικα επισης .Εγω θα σου προτεινα να διαβασεις ταξιδιωτικες ιστοριες των μελων εδω μεσα σχετικα με την Καραιβικη οπου θα παρεις πολλες ιδεες.Βεβαια δεν ξερω με τον καιρο τι γινεται ..αυτο ψαξτο πριν για σιγουρια.
Στην Φλοριντα ειναι και τα νησια Κeys (Key West )κλπ ,αλλα δεν εχω ακουσει και τα φοβερα σχολια εδω μεσα ,γιαυτα.
 

nikospep

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει αρκετα σχόλια και ενω είναι τοσο αναλυτικά με μπερδεύουν!!χεχε.Γιάυτο πάντως σκεφτόμουνα Μπαχάμες η κάτι σχετικά κοντινό στη φλόριντα. Είναι εύκολες πτήσεις αυτές απο εκει και δε θα υπάρξει ταλαιπωρία. τα Keys όντως δεν ειναι κατι το συνταρακτικό.
Αρα για μπαχάμες, άγιο δομίνικο, virgin islands, st barths, aruba κανείς?
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.819
Likes
18.765
Στο St John στα US Virgin Islands θα είμαι αρχές Ιουνίου, αν αντέχεις να περιμένεις μέχρι τότε, πολύ ευχαρίστως. Στη Καραϊβική είναι μυστήριο το θέμα του καιρού τον Αύγουστο....για δες και για νησιά της νότιας Καραϊβικης εκτός ζώνης τυφώνων, π.χ. κανά Τομπάγκο.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Θα σου δωσω ενα σαιτ που βαζεις ενα μερος και σου βγαζει διαγραμμα ποτε ειναι η καλυτερη εποχη να το επισκεφτεις .Ενας φιλος απο δω βεβαια μου ειπε οτι δεν του ανοιγε ...anyway ...give it a try.
www.travelika.com/when_to_travel.php
 

nikospep

Member
Μηνύματα
8
Likes
0
Για πουέρτο ρίκο έχει ιδέα κανείς? Μοιάζει μέρος με αρκετό πολιτισμό και λάτιν χρώμα. απο παραλίες δε ξέρω τι παίζει ομως
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.263
Μηνύματα
885.466
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom