Γαμήλιο ταξίδι Ιούλιος του 2019

Theo_st

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σαφάρι στην Αφρική
Την καλησπέρα μου στην παρέα και από εμένα! Είμαι ο Θοδωρής και προφανώς και λατρεύω τα ταξίδια! Αυτό που με εξιτάρει περισσότερο βέβαια είναι ο σχεδιασμός των ταξιδιών.
Το επόμενο καλοκαίρι (Ιούλιος του 2019) παντρεύομαι και έχω πελαγώσει λίγο η αλήθεια είναι με την επιλογή του προορισμού για γαμήλιο ταξίδι, το οποίο θέλουμε να γίνει τον ίδιο μήνα (Ιούλιος). Λόγω καιρού αποκλείσαμε δυστυχώς την Κούβα που ήταν η πρώτη μας επιλογή (στην οποία συμφωνούσαμε και οι 2), όπως επίσης και Φιλιππίνες, Σρι Λάνκα για τον ίδιο λόγο. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα καν σε ήπειρο (μόνο το ότι θέλουμε να είναι εκτός Ευρώπης)! Αυτό που θα θέλαμε είναι να συνδυάσουμε πολιτισμό, παραλίες-μπάνια όπως επίσης και κάποιες δραστηριότητες πχ. snorkeling ή κάποια εξόρμηση σε ζούγκλα. Για παράδειγμα καλές οι Σεϊχέλες ή ο Μαυρίκιος αλλά δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Διάβασα κάποιες πολύ λίγες πληροφορίες για Παναμά και Μπελίζ και μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες επιλογές.
Όσον αφορά τις μέρες υπολογίζω πως θα έχουμε στη διάθεσή μας μάξιμουμ 14 ημέρες, δυστυχώς για μπάτζετ δεν ξέρουμε ακόμα για να σας κατατοπίσω περισσότερο.
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και συμβουλές κάθε είδους!

Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.553
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Καλημέρα.
Λόγω καιρού αποκλείσαμε δυστυχώς την Κούβα που ήταν η πρώτη μας επιλογή (στην οποία συμφωνούσαμε και οι 2), όπως επίσης και Φιλιππίνες, Σρι Λάνκα για τον ίδιο λόγο.
Μην αποκλείσεις την Κούβα λόγω καιρού. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Για την ακρίβεια δεν είναι καθόλου άσχημος ο καιρός. Εμείς είχαμε πάει μέσα Ιουλίου και το μόνο που συνέβη ήταν σύντομες νεροποντές. Επίσης η Σρι Λάνκα ενδείκνυται, αλλά πρέπει να κινηθείς στη σωστή πλευρά.
Να πάτε Κούβα που την είχατε και πρώτη επιλογή.
 

Theo_st

New Member
Μηνύματα
3
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Σαφάρι στην Αφρική
Καλημέρα. Μην αποκλείσεις την Κούβα λόγω καιρού. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Για την ακρίβεια δεν είναι καθόλου άσχημος ο καιρός. Εμείς είχαμε πάει μέσα Ιουλίου και το μόνο που συνέβη ήταν σύντομες νεροποντές. Επίσης η Σρι Λάνκα ενδείκνυται, αλλά πρέπει να κινηθείς στη σωστή πλευρά.
Να πάτε Κούβα που την είχατε και πρώτη επιλογή.

Καλημέρα και σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Φαντάζομαι οι νεροποντές αυτές δεν είναι ικανές να χαλάσουν το ταξίδι. Επίσης, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, καταλαβαίνω πως η Κούβα ενδείκνυται για ένα ταξίδι όπου κάποιος θέλει να συνδυάσει πολιτισμό με κάποιες δραστηριότητες και ωραίες παραλίες. Τέλος, θεωρείς πως γύρω στις 12-14 μέρες είναι εντάξει;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.691
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom