Γαμήλιο ταξίδι 2 εβδομάδων Β.Αμερική

argiroupoli

Member
Μηνύματα
69
Likes
243
Ταξίδι-Όνειρο
Οδικώς NYC - L.A (USA)
Καλησπέρα και από εμένα.
Και έλεγα . . . δεν είναι κανένας άλλος που ψάχνεται για Αμερική;;;;
Κουλούρα τέλη Αυγούστου, την επομένη φωτογραφίες και τη μεθεπομένη τσουπ Ν.Υ. Περίπου δέκα μέρες.

1η Ερώτηση: SOURLOULOU η φωτό είναι Fontana di trevi?? (άσχετο)
Υπολογίζουμε 6 ή 7 ολόκληρες μέρες Ν.Υ. Θέλουμε πολύ να δούμε και καμιά κοντινή πολή έχοντας την έδρα μας στη Ν.Υ. Προς το παρόν μου φαίνεται πιο πρακτικό, να πάμε και να έρθουμε, αεροπορικώς από τη Ν.Υ στην Αθήνα. Αν και μέχρι τώρα, δεν υπάρχει και καμιά φοβερή προσφορά για την πτήση αυτή και κάνοντας μια έρευνα στις πτήσεις με πολλές επιλογές ( Αθήνα - Ν.Υ - Τορόντο - Αθήνα) διαπίστωσα ότι το συνολικό κόστος δεν ανεβαίνει και τρομερά όσον αφορά τα αεροπορικά. Εδώ τώρα χρειάζομαι τη βοήθεια σας παιδιά!!!
2η Ερώτηση: Αξίζει αυθημερόν επίσκεψη στην Ουάσιγκτον και το Τορόντο με λεωφορείο ή χρειάζεται διανυκτέρευση; Μας ενδιαφέρει να δούμε τα βασικά αξιοθέατα της κάθε πόλης. Η κούραση έχει ληφθεί ως δεδομένη. Εναλλακτικές λύσεις όπως Βοστώνη, Φιλαδέλφεια ή κάτι αλλο κοντινό (για αυθημερόν), αξίζουν;
3η Ερώτηση: Είναι εύκολο SOURLOULOU να μου πεις τη σελίδα για τα megabus; Βρήκα με 15$ το πήγαινε, το άτομο για Ουάσιγκτον. Είδα ότι ανέφερες για βραδινό δρομολόγιο. Απλά να πάρω μια γεύση να δω και για άλλες πόλεις.

Γενικα Ουάσιγκτον θέλουμε να πάμε οπωσδήποτε. Ολόκληρη πρωτεύουσα είναι. :rolleyes-80: Απλά δεν ξέρω τι βολεύει τελικά, και όπως όσοι πάνε Ν.Υ, θέλουμε και εμείς να αφιερώσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε σε αυτή την πόλη. Απλά αν υπάρχει δυνατότητα και για κάτι ακόμα, το κάνουμε.

4η Ερώτηση: Εκτός από Μανχάταν, ποιες είναι οι κοντινές περιοχές που συνδυάζουν ασφάλεια και χρήση λίγων στάσεων μετρό, ώστε να είσαι στην καρδιά των γεγονότων;

Συγγνώμη που σας βομβάρδισα παιδιά αλλα εδώ και τρεις μέρες που ανακάλυψα το forum νοιώθω σαν να . . . ανακάλυψα την Αμερική :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Είναι ένα όνειρο το ταξίδι αυτό. Το γεγονός ότι μπαίνουμε στη διαδικασία να το προγραμματήσουμε μας εξιτάρει :clap::clap::clap: αλλά και μας γεννά και ερωτήματα ταυτοχρόνως. :icon_redface::icon_redface::icon_redface:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
2η ερωτηση..Για Ουασιγκτον αυθημερον,με τιποτα.Τι να πω?τουλαχιστον μια διανυκτερευση...Ειναι μια πολη με μεγαλους δρομους και μεγαλα κτιρια και με αποστασεις.Αν εχεις στο μυαλο σου την πυκνοκατοικημενη Νεα Υορκη...καμμια σχεση...
 

argiroupoli

Member
Μηνύματα
69
Likes
243
Ταξίδι-Όνειρο
Οδικώς NYC - L.A (USA)
Ευχαριστώ karfitsa για το χρόνο σου.
Στο Τορόντο βολεύει για αυθημερόν; Αντί Ουάσιγκτον εννοώ. Αν και να πω την αλήθεια δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σχετικά με το πρόγραμμα.
Γενικότερα κάποια κοντινή πόλη που να αξίζει για αυθημερόν εκδρομούλα;
 

MIAT

Member
Μηνύματα
417
Likes
1.125
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Αν θυμάμαι καλά από Τορόντο -ΝΥ με αεροπλάνο είχαμε κάνει 1 ώρα και κάτι πράγμα που σημαίνει ότι πέφτει ολίγον μακρυα για μονοήμερη,άσε που και το Τορόντο ως πόλη δεν είναι και κάτι ανεπανάληπτο.Ομορφη αλλά οκ.Οι καταρράκτες είναι βέβαια άλλο θέμα(εξαιρετικό θέαμα) όμως δεν ξέρω κατα πόσο θα το καταφέρετε σε μια ημέρα απόΝΥ.Εμείς από Τορόντο που πήγαμε στου καταρράκτες και γυρίσαμε νωρίς το βράδυ κομμάτια...
 

argiroupoli

Member
Μηνύματα
69
Likes
243
Ταξίδι-Όνειρο
Οδικώς NYC - L.A (USA)
Μάλιστα, κάπου εκεί είχα καταλήξει και εγώ, αλλά, άλλο να στο πει κάποιος που το έχει δει από κοντά.:haha::haha:. Ευχαριστώ MIAT.

Κάτι γενικό που θελω να ρωτήσω, αν και όποτε βγαίνουν προσφορές για ΗΠΑ, αφορούν μόνο Ν.Υ ή και άλλες πόλεις π.χ Ουάσιγκτον; Για να δω πως μπορώ να το συνδυάσω.
Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε, λόγο δουλειάς, :cry::cry: να διαθέσουμε παρα πολλές μέρες.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035

argiroupoli

Member
Μηνύματα
69
Likes
243
Ταξίδι-Όνειρο
Οδικώς NYC - L.A (USA)
Πιο πλήρες δεν γινόταν. Karfitsa ευχαριστώ.

Έχει πολλές πληροφορίες. Πάντως για την ιστορία, σαν μονοήμερο έχει και την Ουάσιγκτον και τους καταρράκτες. :rolleyes-80::rolleyes-80:. Βαλτοί είναι. Ασε που έχει και ένα κάρο άλλους προοροσμούς.:rolleyes:.

Θα βρούμε άκρη.

Πόσες μέρες πήγες Ουάσιγκτον; Έχει και εκεί αρκετά πράγματα να δεις.:cool:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Εχει αρκετα πραγματα,σιγουρα.Εγω,εμεινα,4 μερες.Επειδη,δεν εχω την υπομονη να σου τα γραψω:)
αυτη η δημοσιευση με λιγα λογια θα σε βοηθησει να καταλαβεις...http://www.travelplorer.gr/ViewTravelGuide.jsp?param=ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ&guide_id=1152
και http://www.tripadvisor.com.gr/Attractions-g28970-Activities-Washington_DC_District_of_Columbia.html
και μια ταξιδιωτικη ιστορια απο μελος...
http://www.travelstories.gr/community/threads/Στου-Ομπάμα-το-κονάκι-πήγα-για-να-πιω-ουζάκι.42130/
 

argiroupoli

Member
Μηνύματα
69
Likes
243
Ταξίδι-Όνειρο
Οδικώς NYC - L.A (USA)
Τώρα μπορώ να πω έχω μια πιο γεμάυη εικόνα. Ευχαριστώ και πάλι karfitsa.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.550
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom