Γαμηλιο το Φεβρουαριο

Sandra

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα,

Θέλουμε να πάμε γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη τέλη Φεβρουαρίου. Αρχικά ειίπαμε να πάμε στο Παρίσι αλλά δεν θέλω να μου δένονται τα χέρια από θέμα οικονομικό, λχ στο Παρίσι είναι ακριβό το φαγητο, τα εισητήρια σε εισόδους και disneyland, τα ψωνια.

Το μπάτζετ μας 1400 και οι 2 για μεταφορικά και ξενοδοχείο. Δεν θα λέγαμε όχι και για σαλέ σε χιονια, αλλά θέλει πολυ ψαξιμο γενικά είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι που να περιλαμβάνει ένα πολύ ικανοποιητικό πακέτο.

Καμιά ιδέα γενικά;
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Για 3-4 μερες τα χρηματα φτανουν με πολλους συμβιβασμους. Αυτη τη disneyland τι τη θελεις σε γαμηλιο? Κανε 5-6 παιδια πρωτα και το ξανασυζηταμε.
Σε Ευρωπη φτηνοτερα θα βρεις για Γερμανια, Βιεννη, Πραγα.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.750
Likes
15.213
1.400 και οι δύο για πόσες μέρες? Θέλετε να κάνετε σκι και μιλάς για σαλέ? Ή προτιμάτε μια περιοχή(όπως το Παρίσι που ανέφερες)που να έχει πολλά να δεις και να κάνεις?Δεν έχω καταλάβει τα γούστα σας,για δώσε λεπτομέρειες.
 

Alfonsos

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Νομίζω πως τα χρήματα είναι λίγα για εξωτερικό.. πες ότι κάτι έκτακτο γίνεται δεν θα μπορείτε να γυρίσετε και πίσω : )
 

gatath

Member
Μηνύματα
108
Likes
62
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Τι θα λέγατε για Βουδαπέστη ή Πράγα; Είναι πιο οικονομικά απο το Παρίσι και πολύ όμορφες πόλεις και οι δύο. Εκανα τώρα μια πολύ γρήγορη και πρόχειρη αναζήτηση και έβγαλα ενα πακετάκι εισιτήρια για 2 άτομα για Βουδαπέστη 21-24 Φεβρουαρίου και 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων γύρω στα 700 ευρώ όλα μαζί. Οπότε σας μένουν άλλα 700 για να τα φάτε εκεί ή να προσθέσετε μέρες. :)
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Απο οτι καταλαβα,λεει 1400 ευρω ξενοδοχεια και αεροπορικα,οχι τα υπολοιπα,φαγητα,ψωνια!Οποτε,τα 1400,τους καλυπτουν αυτες τις αναγκες για μια βδομαδα!
 

kakos21

Member
Μηνύματα
91
Likes
22
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΝΤΟΥ !!!
Ευχαριστω παιδια..Βιεννη τελικα κανονιζουμε να παμε..
Σκεψου και το ινσμπουργκ μια και θα εισαι εκει κοντα φοβερος προορισμός όσων θέλουν να απολαύσουν τη χειμωνιάτικη ομορφιά των Αλπεων.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.398
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom