• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Volotea Volotea

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια!

Mίλησα με το τηλεφωνικό κέντρο της Aegean και μου επιβεβαίωσαν ότι ο γιος θα πετάξει με όρους ναύλου της volotea...
Την πάτησα κανονικά που δεν πάτησα το κουμπάκι i στις πληροφορίες του εισιτηρίου. Μπήκα τώρα να το τσεκάρω στην ίδια πτήση άλλη μέρα και δυστυχώς υπάρχει υπόδειξη ότι ισχύει η πολιτική του αερομεταφορέα που εκτελεί την πτήση.
Βασίστηκα στο pdf που στάλθηκε ως booking confirmation από την Aegean...

1759415373534.png

Last edited:

chrisbd

Member
Εχει κανει ποτε κανεις κρατηση για άλλους χωρις να ειναι ο ιδιος μέσα στην κρατηση;; εχω κανει κρατηση για μενα και την γυναικα μου αλλά τωρα θελω να κανω κρατηση για τις ιδιες πτησεις και σε αλλους .. με βαζει και μενα σωνει και καλά ξανα μεσα χωρις να μπορω να επεξεργαστω και να αλλάξω το ονομά μου.. οι αυτοματοποιημενες απαντησεις τους λενε οτι γινεται μεσω προφιλ μου αλλα εννοουν προφανως την περιπτωση που θα μπεις και συ μεσα στην κρατηση που θα κανεις...εννοω ως μεγαβολοτεα μελος..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εχει κανει ποτε κανεις κρατηση για άλλους χωρις να ειναι ο ιδιος μέσα στην κρατηση;; εχω κανει κρατηση για μενα και την γυναικα μου αλλά τωρα θελω να κανω κρατηση για τις ιδιες πτησεις και σε αλλους .. με βαζει και μενα σωνει και καλά ξανα μεσα χωρις να μπορω να επεξεργαστω και να αλλάξω το ονομά μου.. οι αυτοματοποιημενες απαντησεις τους λενε οτι γινεται μεσω προφιλ μου αλλα εννοουν προφανως την περιπτωση που θα μπεις και συ μεσα στην κρατηση που θα κανεις...εννοω ως μεγαβολοτεα μελος..
Ποιο το προβλημα; Μπες στο volotea.com χωρις να κανεις log in.

chrisbd

Member
Ναι αλλά βγαινει υπερδιπλάσιος ο ναυλος λογω χειραποσκευων... στην τελικη αυτο θα κανω αφου δεν γινεται αλλιως..

maria91

Member
Για να παρεις την τιμη ως megavolotea πρεπει να ταξιδευεις κ εσυ ο ιδιος απαραιτητα..κοινως επρεπε να χαν κλεισει εξαρχης ολα τα εισιτηρια μαζι,τωρα απλα οι επομενοι θα πληρωσουν την κανονικη αξια ναυλου

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ναι αλλά βγαινει υπερδιπλάσιος ο ναυλος λογω χειραποσκευων... στην τελικη αυτο θα κανω αφου δεν γινεται αλλιως..
Μήπως συμφέρει να γίνει κάποιος τους megavolotea;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
To βλεπουμε και αυτο..
1767023389613.jpeg

Η προσφορά ισχύει μόνο για νέες συνδρομές στο Megavolotea μέσω της ιστοσελίδας μας και μέχρι τις 1 Ιανουαρίου 2026 (συμπεριλαμβανομένης). Δεν ισχύει για νέες συνδρομές με δοκιμαστική περίοδο στη διαδικασία κράτησης. Αυτή η προωθητική τιμή ισχύει για την πρώτη συνδρομή διάρκειας 12 μηνών· κατά την ανανέωση, η τιμή θα είναι 79,99 €/έτος, όπως πάντα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μέλη
39.993
Νεότερο μέλος
giorgos ko

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom