Γειά σας!

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.987
Likes
9.516
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome: Vaso
 

domenica

Member
Μηνύματα
63
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Εσένα σε περίμενα πως και πως κι ας μην σε ξέρω..Τα φώτα σου ψήνομαι για Αγ.Δομίνικο αλλά υπάρχουν κι αλλες εναλλακτικές βοήθα!!
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και τα δύο ξενοδοχεία είναι καλά αλλά το marriott είναι θεικό. Εχω μείνει εκεί και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μεγάλο και ωραίο δωμάτιο, Πολύ καλή θέα στο Νείλο και οι κήποι από πίσω, ειλικρινά δεν παίζονται!!!Συν το γεγονός ότι έχει δύο πολύ καλά εστιατόρια (5 λεπτά με τα πόδια), το abu el sid και ένα άλλο με ευρωπαική κουζίνα (δεν θυμάμαι το όνομα).
στο abu el sid ειναι υπεροχο!!!! επειδη και εγω εμενα στο καραθεικο marriott στο zamalek,το abou el sid ειναι ακριβως απεναντι απο την λεωφορο που βρισκεται το ξενοδοχειο!!! οταν πηγαμε εκει με την παρεα μου για φαγητο νομιζαμε οτι ειχαμε μπει σε σκηνικο ταινιας της δεκαετιας του 30 και εμεις ειμασταν ο ralph Fiennes και η Kristin Scott Thomas στον Αγγλο ασθενη!!! Βεβαια φαγαμε θυμαμαι 6 κυριως πιατα-εκτος απο το περιστερι εννοειται- και ολα τα ορεκτικα!!!! η μουλουχια ειχε ενδιαφερουσα γευση.Κλεισαμε με ενα φοβερο τσαι με φυλλα μεντας και με ολα τα γλυκα που ειχε το καταστημα!!! το καλυτερο ηταν μια κρεμα σε πηλινο μπωλακι με μια ξεροψημενη πιτα μεσα (αν θυμαμαι καλα). http://www.yallabina.com/Outing/RestaurantInfo.aspx?Typ=2&OID=1553&CityId=1
 

vaso

Member
Μηνύματα
5
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
Μόνο ένα??
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες:D
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.336
Μηνύματα
888.682
Μέλη
39.000
Νεότερο μέλος
Thanos Kadetsis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom