Γεια σας και από μένα!

kostasdoboj

Member
Μηνύματα
53
Likes
35
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καινούριος και εγώ στο site λοιπόν...αν και ξεκίνησα λίγο ανάποδα, αλλά δεν πειράζει!

Είμαι ο Κώστας, 28 και μένω στην Κομοτηνή αυτή τη στιγμή.

Η τρέλα μου για τα ταξίδια ξεκίνησε το 2006 όταν επισκέφθηκα τη Ιταλία με την παρέα μου για να σκαρφαλώσουμε σε διάφορα μέρη. Λάτρης της αναρρίχησης γαρ. Κόλλησα το μικρόβιο λοιπόν και έκτοτε έχω επισκεφθεί 26 χώρες συνολικά.

Ανήκω στην κατηγορία των budget ταξιδιωτών καθώς τεράστια οικονομική άνεση δεν υπάρχει και επίσης είμαι από αυτούς που όταν αποφασίζουν να ταξιδέψουν θέλουν να δουν όσα περισσότερα μπορούν. Δεν θα δώσω πχ πολλά λεφτά για ένα υπερατλαντικό όταν με τα ίδια χρήματα μπορώ με low cost να κάνω το γύρο της Ευρώπης. Αν και θα τα δώσω κάποια στιγμή γιατί θέλω να επισκεφθώ την Κούβα και την Ιαπωνία.

Ανήκω επίσης στους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς πιστεύω ότι περπατώντας μόνος σου θα δεις πολύ περισσότερα απ' ότι με ένα γκρουπ. Επίσης έχω ταξιδέψει αρκετές φορές μόνος μου καθώς η έλλειψη παρέας για το ταξίδι δε με σταμάτησε ποτέ. Εξάλλου στα hostel μπορείς να γνωρίσεις άτομα και να περάσεις καλά.

Αφού επισκέφθηκα κάποιους κλασσικούς προορισμούς, η επιλογή των ταξιδιών μου γινόταν πάντα βάση του κόστους και όχι τόσο βάση επιθυμίας. Με άλλα λόγια, που ήταν το φθηνότερο εισιτήριο;Εκεί πήγαινα. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Το πιο ξεχωριστό ταξίδι που έκανα ήταν στο Σουδάν όπου είδα από κοντά τα μέρη στα οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε η μητέρα μου.

Καλώς σας βρήκα!
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Κώστα καλώς ήρθες!Λατρέυω την Κομότηνη και τα γλυκά της επίσης!Μπράβο σου που σε 6 χρόνια έχεις επισκεφτεί 26 χώρες.Πως τα καταφέρνετε βρε παιδιά,πρέπει να μάθω τα μυστικά του σωστού ψαξίματος.
Περιμένουμε καμιά ιστορία σου και ιδιαίτερα από το Σουδάν που είναι σπάνιος προορισμός και δεν γνωρίζω πολλά!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.728
Likes
14.929
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Κώστα καλώς όρισες στην μεγάλη μας παρέα.
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλως ορισες και απο εμας.
 

Marben

Member
Μηνύματα
9
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική, Φιτζι
Γεια σας και απο μένα, κατα σύμπτωση σαν βρήκα μέσα απο μια τυχαία αναζητηση που είχα στο Ίντερνετ και πραγματικά χάρηκα παρά πολυ που βρήκα ανθρώπους να με ταξιδέψουν μέσα απο τις διηγήσεις τους και να δώσουν τροφή στην δική μου φαντασία για νέες αναζητήσεις και προορισμούς. Τα ταξίδια ήταν και ειναι για μένα η πιο ωραία φυγή απο την καθημερινότητα και παράλληλα ένα παράθυρο στην γνώση του εαυτού μας και των γύρω μας. Για την ηλικία μου εχω ταξιδέψει αρκετά αλλα όχι όσο θα επιθυμούσα, ποτε δεν ειναι πολυ για να εξασκεις το χόμπι σου έτσι δεν ειναι? τώρα πια που εχω δει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και εχω παει στις ΗΠΑ επιλέγω τα ταξίδια μου με βάση την διαφορετικότητα τους. Σε διαμονή και κόστος επιλέγω πάντα να αισθάνομαι άνετα εκει που μένω και προτιμώ να πάω λιγότερες μέρες αλλα να μπορώ να δω όχι μονο τα μουσεία του προορισμού μου αλλα και την διασκέδαση που παρέχει το μέρος. Τώρα βέβαια με την κρίση που έχει βρει την δόλια χώρα μας, νιώθω τυχερή που εχω παει και εχω δει αυτά που εχω δει και ελπίζω οπωσ ολοι μας σε καλύτερες μέρες!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.728
Likes
14.929
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες και εσύ.
 

kon_gav

Member
Μηνύματα
450
Likes
51
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Kαλώς ήρθες Κώστα!
 

Marben

Member
Μηνύματα
9
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική, Φιτζι
Ωχ Κώστα συγγνώμη χωρίς να το θέλω έγραψα στο δικό σου link.
Καλώς ορίσες και απο μένα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.977
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom