paefstra
Member
Περναει σε πολυ λιγες χωρες. Αλλα αν την εχεις χωρις κοστος, γιατι οχι?Καλή ιδέα. Θα ρωτήσω. Τα μουσεία έξω έχουν σοβαρές τιμές και κάτι τέτοιο θα άξιζε να το είχα.
Περναει σε πολυ λιγες χωρες. Αλλα αν την εχεις χωρις κοστος, γιατι οχι?Καλή ιδέα. Θα ρωτήσω. Τα μουσεία έξω έχουν σοβαρές τιμές και κάτι τέτοιο θα άξιζε να το είχα.
ΝαιΣήμερον δε είναι ελευθέρα η είσοδος τοις μουσειοις.
Δεν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάνεις μουσείο, μάλλον μουσειακι. Οι άνθρωποι εξαιρετικά ευγενικοί, κάποιες λίγες θεματικές αίθουσες, διαθέτει και καφέ, αλλά μουσείο δεν είναι. Νομίζω όμως ότι προσπαθούν να το εμπλουτίσουν και να το καλητερευσουν. Το θέμα είναι εκτός από τις πληροφορίες, να βρίσκεις και την προσωπικότητα του καλλιτεχνη κάτι που ακόμα είναι φτωχό κατά τη γνώμη μου.Museum of Miniature
Έχει πάει κανείς σε αυτό;
Επίσης αν έχει κανείς άποψη για το Μουσείο Μαρία Κάλλας θα με ενδιέφερε να τη διαβάσω.
Ο,τι ειχε και δεν ειχε η Καλλας πουληθηκε σε δημοπρασιες. Η Ελλαδα επαιξε κωμωδια ακομη και με τις σταχτες της. Πηγαν να τις ριξουν στο Αιγαιο και ο αερας φυσουσε αναποδα με αποτελεσμα να πεσουν πανω στους παρευρισκομενους.Δεν θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάνεις μουσείο, μάλλον μουσειακι. Οι άνθρωποι εξαιρετικά ευγενικοί, κάποιες λίγες θεματικές αίθουσες, διαθέτει και καφέ, αλλά μουσείο δεν είναι. Νομίζω όμως ότι προσπαθούν να το εμπλουτίσουν και να το καλητερευσουν. Το θέμα είναι εκτός από τις πληροφορίες, να βρίσκεις και την προσωπικότητα του καλλιτεχνη κάτι που ακόμα είναι φτωχό κατά τη γνώμη μου.
Ε λοιπόν, οταν το είχα διαβάσει, άφησα γραπτες οδηγίες στο γιο μου να προσέξει με τις στάχτες μου κατά που θα φυσαει ο άνεμος, όντως!Ο,τι ειχε και δεν ειχε η Καλλας πουληθηκε σε δημοπρασιες. Η Ελλαδα επαιξε κωμωδια ακομη και με τις σταχτες της. Πηγαν να τις ριξουν στο Αιγαιο και ο αερας φυσουσε αναποδα με αποτελεσμα να πεσουν πανω στους παρευρισκομενους.
Το οτι φτιαχτηκε μουσειο ειναι ψιλοκωμικο.