GTS
Member
Βεβαίως....εγώ ήδη παρήγγειλα από το ebay αυτό για το ταξίδι στο ΜπαλίΓιατί ρε'σεις τι ρώτησα και απαντάτε έτσι, δεν ανυσηχείτε εσείς δλδ ή δεν θα πάρετε προφυλάξεις κατά της γρίπης σε κοινόχρηστους χώρους?
Βεβαίως....εγώ ήδη παρήγγειλα από το ebay αυτό για το ταξίδι στο ΜπαλίΓιατί ρε'σεις τι ρώτησα και απαντάτε έτσι, δεν ανυσηχείτε εσείς δλδ ή δεν θα πάρετε προφυλάξεις κατά της γρίπης σε κοινόχρηστους χώρους?
Ευγενικότατος, εύγε! Συζήτηση ήθελα να κάνω, οκ δεν υπάρχει πρόβλημα.Παλλικάρι άκου να δεις τι θα κάνεις... τράβα στο μπάνιο... άνοιξε την μπανιέρα και γέμισε την με κρύο νερό, πολύ κρύο... μπέκα μέσα... κάτσε καμιά ωρίτσα να μουλιάσεις... οταν βγεις πρέπει να αισθάνεσαι καλύτερα... αν εξακολουθείς και λες τέτοια τράβα νοσοκομείο... έχεις κολλήσει την γρίπη...
Βεβαίως....εγώ ήδη παρήγγειλα από το ebay αυτό για το ταξίδι στο Μπαλί

Εσύ για την "κανονική" γρίπη (την παλιά την κλασσική), που είναι και περισσότερο επικίνδυνη, παίρνεις προφυλάξεις?Γιατί ρε'σεις τι ρώτησα και απαντάτε έτσι, δεν ανυσηχείτε εσείς δλδ ή δεν θα πάρετε προφυλάξεις κατά της γρίπης σε κοινόχρηστους χώρους?
Τεσπα όπως και νάχει οι απαντήσεις τέτοιου τύπου κ ειδικά απο μέλη τόσο ενεργά είναι ντροπή κ θιγμός, κάποιοι άνθρωποι ανυσηχούν.
Δεν ήθελες να κάνεις συζήτηση, μαλακία κουβέντα ήθελες να κάνεις...Ευγενικότατος, εύγε! Συζήτηση ήθελα να κάνω, οκ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Κάποιοι σαν εσένα ξερόλες κ είρωνες να έλειπαν απτα φόρουμΔεν ήθελες να κάνεις συζήτηση, μαλακία κουβέντα ήθελες να κάνεις...
Ας το κλειδώσει κάποιος αυτό το ρημάδι το τόπικ....

Μπα σε καλό σου, κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια!!Βεβαίως....εγώ ήδη παρήγγειλα από το ebay αυτό για το ταξίδι στο Μπαλί

Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι σοβαροί σαν κι εσένα... αυτό το ρημάδι το μπάνιο να κάνεις γιατί χειροτερεύεις...Κάποιοι σαν εσένα ξερόλες κ είρωνες να έλειπαν απτα φόρουμ
Μην φρικαρεις ειμαστε καλα παιδια στο ΠΟΛΥ βαθος!!!Ασε με πάω να κάνω κρύο ντούς τώρα!
No hard feelings απλα ξενέρωσα![]()