ΗΠΑ Γραφείο που βοηθάει στην έκδοση βίζας (?)

christo$

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Γειά σας,
πέρυσι η πρεσβεία της Αμερικής μου ακύρωσε τουριστική βίζα επειδή δεν πληρούσα προυποθέσεις για φοιτητική. Φέτος θέλω να πάω πάλι σαν τουρίστας αλλα φοβάμαι οτι αμα κάνω αίτημα χωρίς να έχω την κατάλληλη βοήθεια απο κάποιο γραφείο που ειδικεύεται σε αυτό, θα μου την ακυρώσουν. Ξέρει κανείς κανένα γραφείο που να με βοηθήσει στα σημεία* για να έχω λιγότερες πιθανότητες να μου την αρνηθούν?

Ευχαριστώ.
 
Μηνύματα
266
Likes
119
Μόνο μεταναστευτικός δικηγόρος έχει δικαίωμα εκπροσωπησης στην αμερικανική πρεσβεία. Και δεν υπάρχει καμία εγγύση για το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

Υπάρχουν πάντα και άτομα που βοηθούν σε αυτά τα θέματα χωρίς άδεια εκπροσώπησης, παράτυπα. Συχνά όμως σε αυτές τις περιπτώσεις αυτά τα άτομα σε ενθαρρύνουν σε ψευδείς δηλώσεις και χρησιμοποιούν διάφορα αθέμιτα μέσα για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. (π.χ. Μερικοί αφελείς λένε "Καλά χαζός είσαι να πεις ναι στην ερώτηση αν έχεις συλληφθεί; Αφού αποκλείεται να το ξέρουν αυτοί." ή "Βάλε ότι είσαι παντρεμένη, στις ανύπαντρες δεν δίνουν βίζα." Ή "Μην πεις ότι σου έχουν ακυρώσει βίζα στο ESTA αν θες να εγκριθείς, όλοι έτσι κάνουν και εγκρίνονται.")

Πολλές υποθέσεις έρχονται στον μεταναστευτικό δικηγόρο αφού τα έχει κάνει θάλασσα κάποιο "γραφείο που βοηθά στην έκδοση βίζας." Και τότε η διαδικασία συχνά απαιτεί waiver of misrepresentation και έξοδα πολλών χιλιάδων δολαρίων με αβέβαιο αποτέλεσμα για να διορθωθεί το κακό.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.384
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom