Ελβετία Δειπνο στην γενευη την παραμονη χριστουγεννων?

zak-rose

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Γυρος της Ελβετιας
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Γεια σας!:xmas_cheesygrin:
Φευγουμε για τον γυρω της Ελβετιας στις 23/12 και θα θελαμε να ρωτησουμε αν ξερετε καποια εστιατορια που μενουν ανοιχτα το βραδυ της παραμονης των χριστουγεννων στην Γενευη.
Θα ταξιδεψουμε με γκρουπ και το πρακτορειο προτεινει γκαλα στο ξενοδοχειο που θα μενουμε αλλα κοστιζει 80ευρω κατ'ατομο κατι που θεωρουμε υπερβολικα ακριβο.Μας ειπαν ομως οταν τους ειπαμε οτι εμεις θα φαμε εξω οτι ολα τα εστιατορια ειναι κλειστα εκεινο το βραδυ.:xmas_confused:
Help.....:xmas_lol:
Ευχαριστουμε και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια για την ελβετια καλοδεχουμενη!!!!!
 

wotan1975

Member
Μηνύματα
879
Likes
129
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Ξερουν τι κανουν και βαζουν το ρεβεγιον, 80 ευρω,χεχε!!
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Αν εχετε λεφτα για πεταμα δωστε τα αλλα δεν θα καλοπερασετε. Σε ολη την ευρωπη τα χριστουγεννα ειναι οικογενειακη γιορτη και ολοι μενουν σπιτι. Βρειτε κατι να χορτασετε οσο πιο νωρις μπορειτε και αφηστε την ελληνικη πατεντα που λεγεται ρεβεγιον ή οπως την αποκαλουν τα πρακτορεια (στην πραξη ειναι ενα πανακριβο δειπνο σε μια θλιβερη αιθουσα αποστειρωμενου ξενοδοχειου). Ολο και κατι θα βρειτε ανοιχτο μονο μην ειστε πολυ απαιτητικοι.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Restaurants in Geneva
Geneva Restaurants - Geneva, Switzerland - Yahoo! Travel
Geneva Restaurants and Dining - Restaurant Menus for Geneva, NY
Ριξε μια ματια στα εστιατορια που αναφερουν αυτες οι ιστοσελιδες. Διαλεξε οτι νομιζεις οτι σου κανει και στειλε τους ενα e-mail που θα ρωτας αν θα ειναι ανοικτοι την παραμονη των Χριστουγεννων το βραδυ και αν μπορεις να κανεις κρατηση. Δες και απο τα μενου τους τα οποια συνηθως τα αναρτουν στις ιστοσελιδες τους σε τι τιμες κυμαινονται τα πιατα τους και αποφασισε κατοπιν τι θα κανεις. Ρεβειγον με την εννοια που εχουμε εμεις εδω εκει δεν υπαρχει. Ρεβειγον κανουν στα σπιτια τους οι ανθρωποι!
 

zak-rose

Member
Μηνύματα
17
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Γυρος της Ελβετιας
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Το γνωριζουμε οτι κανουν ολοι ρεβεγιον στα σπιτια τους αλλα επειδη δεν θελαμε ουτε στο γκαλα του ξενοδοχειου να παμε αλλα ουτε εκεινο το βραδυ να φαμε σε κανα mcdonalds για αυτο κοιταμε να βρουμε μια μεση κατασταση...:xmas_smile:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.863
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom