Δεν παραπλανούν οι ελληνικές αεροπορικές εταιρίες

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617
Σε συνέχεια του Δεκάδες αερομεταφορείς παραπλανούν τους πελάτες ηλεκτρονικά

Απολύτως σύννομες, άρα και αθώες, είναι οι ελληνικές αεροπορικές εταιρίες και τα ταξιδιωτικά γραφεία, τα οποία όπως προκύπτει από έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δόθηκε την Τρίτη στη δημοσιότητα, δεν εμπλέκονται σε παραπληροφόρηση ιστοσελίδων. Η αρμόδια Επίτροπος για θέματα προστασίας των καταναλωτών Μιλένα Κούνεβα ανακοίνωσε τα συμπεράσματα έρευνας που διεξήχθη σε 15 χώρες.
Σύμφωνα με αυτά 226 ιστοσελίδες βρέθηκαν να περιέχουν παραπλανητικά στοιχεία σχετικά με τιμές των εισιτηρίων.
Στην έκθεση που δημοσιοποιήθηκε επισημαίνεται ότι οι ιστοσελίδες των εταιρειών δεν παρουσιάζουν τους φόρους και τις επιπρόσθετες επιβαρύνσεις ενώ διαφημίζουν δωρεάν πτήσεις που όμως καταλήγουν να είναι με οικονομική επιβάρυνση.
Η Επιτροπή δεν δημοσιοποίησε τα ονόματα τονίζοντας ότι στις προθέσεις της είναι να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στις εταιρείες να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Σε διαφορετική περίπτωση πάντως η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι θα υποχρεώσει τις εταιρείες να «κατεβάσουν» τις ιστοσελίδες τους.
Αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι το Βέλγιο, η Νορβηγία, η Ισπανία και η Γαλλία, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται οι αυστριακές εταιρείες.




Πηγή: cosmo.gr
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.275
Μηνύματα
885.896
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom