katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Κρίμα. Θα σε δούμε όμως τα ΧριστούγενναΧμμ.. Τώρα το είδα εγώ
Δε θα έρθω γιατί θα είμαι ταξιδάκι Βουκουρέστι για ΣΚ. Διαβάζω τώρα τα άρθρα σας για tips όμως![]()
Κρίμα. Θα σε δούμε όμως τα ΧριστούγενναΧμμ.. Τώρα το είδα εγώ
Δε θα έρθω γιατί θα είμαι ταξιδάκι Βουκουρέστι για ΣΚ. Διαβάζω τώρα τα άρθρα σας για tips όμως![]()
Μόνο να τα κρατήσεις μακριά από μαςTελευταία και κατακρυωμένη...
Αλλά θα πάρω τα μικρόβια μου και θα έρθουμε!![]()
Πως κάνεις έτσι; Τουλάχιστον τα μικρόβια της @Nedelja είναι φρέσκα, ντόπια, σαν να λέμε τα καλύτερα (κατά το "σαν την Ελλαδίτσα μας και την Χαλκιδική δεν έχει!"). Κάτι άλλους ψωριάρηδες που τρέχανε στις Κίνες και στα Πακιστάνια να προσέχειςΜόνο να τα κρατήσεις μακριά από μας![]()

Κατάλαβα....θα βάλω την στολή του αστροναύτη και θα έρθω!Πως κάνεις έτσι; Τουλάχιστον τα μικρόβια της @Nedelja είναι φρέσκα, ντόπια, σαν να λέμε τα καλύτερα (κατά το "σαν την Ελλαδίτσα μας και την Χαλκιδική δεν έχει!"). Κάτι άλλους ψωριάρηδες που τρέχανε στις Κίνες και στα Πακιστάνια να προσέχεις![]()
Ναι ναι!Κρίμα. Θα σε δούμε όμως τα Χριστούγεννα. Καλά να περάσεις!
Δηλαδη πάλι θα πρέπει να μουλιάσουμε στα οινοπνευματώδη... για προστασίαTελευταία και κατακρυωμένη...
Αλλά θα πάρω τα μικρόβια μου και θα έρθουμε!![]()
... και στα ΒιετνάμιαΠως κάνεις έτσι; Τουλάχιστον τα μικρόβια της @Nedelja είναι φρέσκα, ντόπια, σαν να λέμε τα καλύτερα (κατά το "σαν την Ελλαδίτσα μας και την Χαλκιδική δεν έχει!"). Κάτι άλλους ψωριάρηδες που τρέχανε στις Κίνες και στα Πακιστάνια να προσέχεις![]()