Διάσημοι ή ήμι-διάσημοι συνταξιδιώτες

arabickostas

Member
.... αυτό δεν μ' άρεσε !
Σε μια κατάσταση ταλαιπωρίας που βρισκόμασταν, φαντάσου δύο gates να τον κοιτάνε όλοι, τι θα συνέβαινε αν έτρεχαν όλοι για φωτός κτλ. Πολύ ευγενικά, χωρίς να χρειάζεται φρουρούς, τους εξηγούσε κάποια άλλη στιγμή. Απόλυτα κατανοητό και φυσιολογικο για μενα, δεδομένης της κατάστασης εκείνη τη στιγμή.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Σε μια κατάσταση ταλαιπωρίας που βρισκόμασταν, φαντάσου δύο gates να τον κοιτάνε όλοι, τι θα συνέβαινε αν έτρεχαν όλοι για φωτός κτλ. Πολύ ευγενικά, χωρίς να χρειάζεται φρουρούς, τους εξηγούσε κάποια άλλη στιγμή. Απόλυτα κατανοητό και φυσιολογικο για μενα, δεδομένης της κατάστασης εκείνη τη στιγμή.
Ετσι! Θα πρέπει να σεβόμαστε τις ιδιωτικές στιγμές.

Robert

Member
Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά... συνολικά η πτήση είχε μια ώρα καθυστέρηση. Ο τύπος περίμενε ένα 45λεπτο όρθιος στην πύλη αναχωρησης. Μετά περίμενε μέσα στο λεωφορείο άλλο ένα τέταρτο...ε στο τέλος τουλάχιστον δεν περίμενε για τις αποσκευές αλλά έφυγε αμέσως. Φαινόταν ότι ταλαιπωρηθηκε όπως όλοι και αυτός πάντως. Ευγενικά απέρριψε 2 3 που έτρεξαν να του ζητήσουν φωτός κτλ.
Και για μένα,θετική έκπληξη ο Αντετοκουμπο.Παρά τη δοξα και το χρήμα,δείχνει ότι πατάει και στη γη.

Σίγουρα δεν ήταν σωσίας του; :haha:

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο ψάξιμο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ορμώμενος από το ποστ του @Yorgos για το Ριφιφί, σε άλλο θέμα, θυμήθηκα φοβερή ιστορία με την πρωταγωνίστρια της σειράς.

Είμαστε στο μακρινό 2004, ή κάτι τέτοιο, και γυρνώντας σπίτι μετά από μερικά (?) ρακόμελα στο ιστορικό Play της Αγίας Παρασκευής (για όσους ξέρουν) φτάνοντας έξω από την πολυκατοικία μου ακούω πολλές ομιλίες και βλέπω έντονα φώτα. Πλησιάζοντας καταλαβαίνω ότι έξω ακριβώς από το κτίριο γίνεται κάποιο γύρισμα.
Δεν άργησα να διακρίνω τις γνώριμες φιγούρες του Μπέζου και της Μουμούρη. Παίζανε τότε σε μία σειρά του Αντ1, τα μαχαιρώματα.
Η Μουμούρη λοιπόν έβγαινε από την πυλωτή της πολυκατοικίας μου, έμπαινε στο αυτοκίνητό της(το οποίο ήταν ένα αυτοκίνητο άγνωστο στη γειτονιά και είχα δει ότι είχε παρκάρει από το πρωί σε στρατηγικό σημείο, προφανώς για να βολέψει στο γύρισμα) και έφευγε. Όλο αυτό γινόταν με τον Μπέζο να παρακολουθεί μέσα από το δικό του αυτοκίνητο και στη συνέχεια την ακολουθεί. Αυτή ήταν η σκηνή, μερικά δευτερόλεπτα στην τηλεόραση, σίγουρα όμως κανά δίωρο έμεινα εγώ εκεί, και ποιος ξέρει πόσο νωρίτερα ήταν εκεί.

Το αστείο ήταν ότι όταν η σκηνή έπρεπε να γυριστεί ξανά, και ξανά και ξανά, το αυτοκίνητο έκανε τον γύρο του τετραγώνου για να ξαναέρθει και η εκεί η Μουμούρη όλο στεναχωριόταν γιατί δεν μπορούσε να το ξαναπαρκάρει, οπότε έμπαινε κάποιος από τους τεχνικούς να το βάλει (ε οκ, ήταν δύσκολο το σημείο, για όσους ξέρουν από Αγία Παρασκευή ήταν έξω από τον ΑΒ που είναι δίπλα στην ΕΡΤ).

Μετά φυσικά ρώταγα πότε θα παιχτεί το επεισόδιο για να δω την πολυκατοικία μου, γιατί την υπόλοιπη σειρά δεν την είδα ποτέ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.397
Μέλη
40.027
Νεότερο μέλος
RyanMit44

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom