Διάσημοι ή ήμι-διάσημοι συνταξιδιώτες

Iris_90

Member
Μηνύματα
760
Likes
3.838
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Α , το 2006 που επέστρεφα από Ρόδο-Αθήνα εκεί που περίμενα να παραλάβω τις αποσκευές μου πιο πέρα σε άλλον ιμάντα αποσκευών είδα τον Ντάνιελ Μπατίστα τον παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να μιλάει με μερικούς φιλάθλους πολύ προσγειωμένος και αυτός .

Και ένα περσινό : 2023 Δευτέρα του Πάσχα στο Ελ.Βενιζέλος περίμενα να έρθει η ώρα πριν πάω να περάσω τους ελέγχους για τη Ρώμη να πάω να βρω τη πύλη αναμονής , κάνω έτσι και βλέπω στο τσούρμο του κόσμου τον Φοίβο Δεληβοριά με τη γυναίκα του και τη κόρη του να μιλάνε με έναν γνωστό τους .
 

arabickostas

Member
Μηνύματα
469
Likes
1.539
Σίγουρα θα μου έρθουν κι άλλα περιστατικά.
Ερχονται και αλλα στη πορεια.

Βενιζελος, ερχομενος απο Αμερικη περιμενωντας πτηση για Ικαρια, πετυχαινω στο διπλα gate την ΑΕΚ του Χιμενεθ τοτε να περιμενει πτηση για Θεσσαλονικη. Μιλησα με Δηματο, Αλμπανη ( τρομερο παιδι και με ενδιαφερον να μαθει για μενα κτλ ) και φυσικα με Μανολο που με πολυ σπαστα αγγλικα ελεγε οτι περιμενει πως και πως το νεο γηπεδο...

Οι παικτες ταπεινοι και φιλικοι για φωτος, Τσιντωτας και Σιμοες κυριοι, ο Λιβαγια μεσα στη μ.....α σε πηγαδακια, ο Λιβαι Γκαρσια με τετρακεφαλους σαν τα δυο μου ποδια μαζι, μιλαμε τερας....
 

Sof Guru

Member
Μηνύματα
222
Likes
1.266
Επόμενο Ταξίδι
Πάργα-Πηγές Αχέροντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Ωραίο θέμα!
Εγώ επειδή για κάποια χρόνια έκανα το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Ρόδο πολλές φορές μέσα στο χρόνο πέτυχα πολλούς '' διάσημους''. Κυρίως τις μπασκετικές ομάδες για επερχόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό , τον τέως δήμαρχο Μπουτάρη , τον Ψωμιάδη, τον Άδωνι και άλλους .
Σε άλλα δρομολόγια έχω πετύχει τον Τσίπρα άνευ συζύγου, τον ΓΑΠ, την πρωθυπουργάρα, την Μπεκατώρου τρομερά απλή και χαμογελαστή, την Μελέτη με ύφος και γυαλί ηλίου σε νυχτερινή πτήση, τον Παρθένη, τον Φραγκολιά στις δόξες του, την Αργυράκη, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου , αυτούς θυμάμαι τώρα.
 

vanda

Member
Μηνύματα
888
Likes
4.273
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ και Αργεντινή
Toν Σεπτέμβριο του 2023 ταξιδεύοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ πέτυχα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την παρέα του (όχι σε business θέση). Ηταν πολύ επικοινωνιακός, ευχάριστος, τον ήξερε όλο το πλήρωμα του αεροπλάνου και τον χαιρετούσε εγκάρδια. Το ίδιο έκανε και αυτός.

Αρχές του 2019 πέτυχα τον Κατρούγκαλο σε πτήση προς Λουξεμβούργο (απλή θέση πάλι, μπροστινές σειρές). Βρήκα ευκαιρία να του απευθυνθώ για ένα νομοσχέδιο που με αφορούσε. Στην αρχή ήταν ευγενικός, μετά άνοιξε την εφημερίδα του για να αποφύγει την περαιτέρω συζήτηση.
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.713
Likes
11.264
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Το μακρινό 1997 (ανήλικη εγώ), επέστρεφα Ελλάδα από Σκανδιναβία με την οικογένειά μου (δε θυμάμαι καθόλου αν ήταν απευθείας από Κοπεγχάγη ή ενδιάμεσο σταθμό). Θυμάμαι για κάποιο λόγο πετούσαμε business class. Στην ίδια πτήση ήταν η πρωταθλήτρια του στίβου Νίκη Ξάνθου στην οικονομική θέση.

Θυμάμαι μπροστά μας κάθονταν κάποιοι αντιπαθέστατοι τύποι που από ο, τι κατάλαβα ήταν αθλητικοί παράγοντες. Ο ένας είπε με αγένεια σε μια αεροσυνοδό: "είναι δυνατό να έχετε μια παγκόσμια πρωταθλήτρια να πετά οικονομική θέση; Πείτε της να έρθει μπροστά" (WTF η όλη φάση, αλλά τέλος πάντων). Πηγαίνει η αεροσυνοδός όντως και ρώτα την Ξάνθου και επιστρέφει λέγοντας "η κα Ξάνθου ευχαριστεί, αλλά προτιμά να συνεχίσει την πτήση της εκεί που κάθεται με τους μικρούς της φίλους" (έπαιζε με κάτι παιδάκια).

Γενικά πάντα με στενοχωρει ότι οι αθλητές του στίβου στην Ελλάδα λαμβάνουν λιγότερη αναγνώριση και θαυμασμό από τον κάθε μπαλαδόρο που εξυπηρετεί συμφέροντα μεγαλομαφιόζων και που κατά βάση αντιπροσωπεύει την κουλτούρα του σκυλάδικου, της πατριαρχίας και της ψευτοχλιδης.
 
Last edited:

thanos75

Member
Μηνύματα
1.370
Likes
3.427
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Σε πτήση της Aegean από Αθήνα για Βενετία πρόπερσι είχα δει το Γιώργο Λάνθιμο. Λόγω μάσκας στην αρχή δεν ήμουν 100% βέβαιος ότι ήταν αυτός, αλλά όταν για λίγο την έβγαλε και χαμογέλασε σε μια κυρία που του μίλησε την ώρα που παραλαμβάναμε αποσκευές στο Marco Polo βεβαιώθηκα ότι ήταν αυτός!
Μικρούλης, στα χρόνια της παλιάς κραταιάς Ολυμπιακής της δεκαετίας του 80 (κάπου στα 1985 αν θυμάμαι καλά), είχα δει σε πτήση από Αθήνα για Ζυρίχη (πηγαίναμε στη γιαγιά μου που ήταν εκεί μετανάστρια) την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη. Ταξίδευε business φυσικά, αλλά την ψιλοβλέπαμε γιατί καθόμασταν με τη μητέρα μου στις μπροστινές σειρές της οικονομικής. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό της (ευγενέστατη με όλους ήταν), και φυσικά κάπνιζε αρειμανίως!!! (άλλα ήθη και εποχές πτήσεων!). Για την ιστορία, στη Ζυρίχη έκανε μετεπιβίβαση σε άλλη πτήση, τώρα για το ποιός ήταν ο τελικός της προορισμός, πραγματικά αγνοώ (μάλλον υποψιάζομαι κάπου προς ΗΠΑ).
Όταν το 1999 ζούσα στο Λονδίνο κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές, είχε έρθει σε κάποια φάση να με δει η αδερφή μου. Επειδή ήταν το πρώτο της ταξίδι στο Λονδίνο και για να μην μπλεχτεί με τις γραμμές του μετρό (ακόμα στην Αθήνα δεν είχαμε καν μετρό τότε), πήγα στο Heathrow να την περιμένω. Όταν άρχισαν να βγαίνουν οι επιβάτες της πτήσης από Αθήνα, είδα τη Μαρινέλλα να βγαίνει πρώτη πρώτη...Ανετη και cool (απολάμαβανε προφανώς το ότι δεν την αναγνώριζαν πολλοί εκείνη τη στιγμή)
Τέλος να αναφέρω και μια εμπειρία μου σε πλοίο. Καλοκαίρι 2016, πλοίο Blue Star Patmos, και εγώ με το φίλο μου ταξιδεύω για Νάξο με αφορμή ένα γάμο. Στο σαλόνι διακεκριμένης θέσης όπου ήμασταν και εμείς, βρισκόταν και ο μπασκετμπολίστας Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Ωραίος, πολύ cool, υπέγραφε αυτόγραφα σε όλους, και χαιρετούσε τους πάντες. Για την ιστορία κατέβηκε πριν από εμάς στη Σύρο (ήταν το πρώτο λιμάνι που έπιανε το πλοίο), όπου προφανώς πήγαινε διακοπές. Ακόμα και στη σκάλα πριν ανοίξει η μπουκαπόρτα θυμάμαι τον χαιρετούσαν κάποιοι όταν τον αντελήφθησαν (πάλι καλά που δεν "κουτρουβαλίστηκαν" στις σκάλες)
 
Last edited:

iAkis

Member
Μηνύματα
130
Likes
280
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Με Βίσση 2 φόρες, μία από Θεσσαλονίκη και μία από Λονδίνο (θεάρα κανονική ενώ ταυτόχρονα πολύ γλυκιά). Με Πρωτοψάλτη σχετικά πρόσφατα προς Βουκουρέστι. Με τον Σρόιτερ και την οικογένεια του προς Λονδίνο τα Χριστούγεννα του 2023 (εκείνοι συνέχιζαν για ΗΠΑ αν κατάλαβα καλά). Με Ρέμο και Ρουβά προς Κύπρο.
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.606
Likes
9.861
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Funny story: Προ 10ετιας ταξίδι με την μπασκετική ομάδα της Ζαλγκίρις από Φρανκφούρτη για Αθήνα, στο παράθυρο και δίπλα 2 μουλάρια 2,15μ να προσπαθούν να χωρέσουν στα καθίσματα και να κουτουλάνε. Ο ένας ήταν ο Γιαβτόκας και ο άλλος δε θυμάμαι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.532
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom