Διαγωνισμός - Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις στο Aristi Mountain Resort

Kritikokanarini

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Να ανακαλύπτω περπατώντας ενδιαφέροντα στέκια,μια έκθεση,ενα μαγαζάκι και να εκπλησομαι διαρκώς απο κατι καινούριο!european style!
 

winshell

Member
Μηνύματα
14
Likes
1
Πάρα πολύ περπάτημα, φωτογραφίες, φαγητό και γενικά κυνήγι του ξεχωριστού, διαφορετικού και αξιομνημόνευτου. Ακόμα και οι μικροαναποδιές μου αρέσουν στα ταξίδια, μετα τα σκέφτεσαι και γελάς. Άσε που σοκάρεις όλους τους μίζερους που φοβούνται να βγουν από την πόρτα του σπιτιού τους, μήπως τους τύχει τίποτα. Τρελή απόλαυση όταν περιγράφεις σκηνικά γελώντας και τους βλέπεις να φρικάρουν. :)
 

matina81

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
Να ανακαλυπτω καθε τι κρυμμενο και της τοπικης κουλτουρας ειτε ειναι τοπιο ειτε αξιοθεατο ειτε γευση
 

johni41

Member
Μηνύματα
47
Likes
2
Μου αρεσει να περπαταω για να δω οσο μπορω περισσοτερα μπορω κ να τραβαω παρα πολλες φωτογραφιες κυριως για να εχω να θυμαμαι!
το βραδακι στο κρεβατι ή στο τζακι τα γουτσου-γουτσου :love2: :kiss: ειναι οτι πρεπει να κλεινες τη μερα!!
 
Μηνύματα
0
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Brasil
Περπάτημα, μέχρι να λιώσουν οι σχολές των παπουτσιών μου, να αναμειγνύομαι με τους ντόπιους για να δώ πως είναι να ζεις στο μέρος κι όχι να είσαι απλά τουρίστας, να βγάζω πολλές φωτογραφίες και να ανακαλύπτω όμορφα και γραφικά μέρη για φαγητό, γλυκό και καφέ:)
 

fou

Member
Μηνύματα
79
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Μπορώ να πω τι αποφεύγω να κάνω σ΄ένα ταξίδι; Το σόπιν, το φαί μέχρι σκασμού και τον πολύ ύπνο. Κοιμάμαι λιγότερο, ζω περισσότερο. Δεν σπαταλάω τον χρόνο μου και προσπαθώ να μην μείνει τίποτα ανεξιχνίαστο. Δοκιμάζω την τοπική κουζίνα και πίνω τοπικά ποτά. Παρατηρώ ανθρώπους και προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους, ακόμα και με παντομίμα. Θέλω να κατανοήσω την κουλτούρα τους. Ψάχνω να βρω γιορτές και εκδηλώσεις τους να παρακολουθήσω και να συμμετάσχω όσο μπορώ. Προσπαθώ να βρω τι το ξεχωριστό μπορεί να έχει ένας τόπος πέραν των τουριστικών ατραξιόν. Μ΄αρέσει να ζω τον τόπο, να τον ρουφάω, με ότι αυτός προσφέρει. Μ΄αρέσει το ξαφνικό και απρόοπτο (με την καλή έννοια). Οι καλύτερες αναμνήσεις μου από τα ταξίδια που έχω κάνει είναι αυτές που είχαν κάτι το απρόοπτο (παρ΄όλη την ταλαιπωρία). Τις περισσότερες φορές βγάζει πολύ γέλιο, αρκεί να υπάρχει καλή παρέα. Και το πρωτότυπο βέβαια, να αποθανατίζω την κάθε στιγμή στην φωτογραφική μηχανή, γιατί η μνήμη εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.
 

mitnic

Member
Μηνύματα
92
Likes
481
Επόμενο Ταξίδι
Ουκρανία
Ταξίδι-Όνειρο
Οδικώς Ινδια, Βιετναμ
φωτογραφία, μπλά- μπλά με τους ντόπιους και πάλι φωτογραφία
 

stavroul

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ζάκυνθος
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Διαγωνισμός Aristi Mountain Resort

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> Μου αρέσει η πεζοπορία και η εξερεύνηση μικρών μαγαζιών με νόστιμα μεζεδάκια!! :)

<!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->
 

kmaria

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
Φωτογραφιες και φαγητο

Να φωτογραφιζω τοπια και αξιοθεατα και να τρωω τοπικα πιατα και εδεσματα
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.747
Μέλη
38.902
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom