Διαγωνισμός για παιδιά που έχουν γενέθλια ίδια με την Olympic Air (1η Οκτωβρίου 2009)

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Οκτώβριος 2009 – Oκτώβριος 2011: Χρόνια Πολλά Olympic Air!


Τον Οκτώβριο του 2011 η Olympic Air γιορτάζει με τους επιβάτες της τα δύο χρόνια λειτουργίας της και μοιράζει δώρα!
Από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, τα μέλη του Travelair Club που αγοράζουν τα εισιτήριά τους online, από την ιστοσελίδα της Olympic Air (www.olympicair.com) κερδίζουν αυτομάτως διπλά μίλια στο λογαριασμό τους.

Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και για τέσσερις εβδομάδες, όσοι επιβάτες αγοράσουν τα εισιτήριά τους online, από την ιστοσελίδατης Olympic Air (www.olympicair.com), συμμετέχουν αυτομάτως σε κλήρωση, η οποία κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύει 20 νικητές που θα κερδίζουν από ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, για όποιο προορισμό της Olympic Air επιθυμούν.
Επίσης, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και για όλη τη διάρκεια του μήνα (Δευτέρα-Παρασκευή) κάθε μέρα ένας τυχερός νικητής θα κερδίζει από ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής για όποιο προορισμό της Olympic Air επιθυμεί, μέσω της fan page της Olympic Air στο facebook, Olympic Air | Facebook. Συγκεκριμένα, μία φορά την ημέρα σε τυχαία ώρα, το Airbus 320 θα ανοίγει τις πόρτες του – οι πρώτοι 160 επιβάτες που προλαβαίνουν να επιβιβαστούν, συμμετέχουν στην κλήρωση για το δώρο!

Τέλος, με τη βοήθειά σας, αναζητούμε παιδιά που έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα με την Olympic Air (1<SUP>η</SUP> Οκτωβρίου 2009). Είκοσι παιδιά (μαζί με τους γονείς τους ή δύο ενήλικες συνοδούς) θα κερδίσουν εισιτήρια μετ’ επιστροφής για όποιο προορισμό της ΟΑ επιθυμούν.

Γνωρίζετε κάποιο παιδί που να έχει γεννηθεί την 1η Οκτωβρίου 2009; Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα και στείλτε την σε αυτήν τη διεύθυνση : [email protected] . Αναλυτικά οι όροι εδώ.

Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια επιβάτες που ταξιδέψαμε αυτά τα δύο χρόνια, που μας αγκάλιασαν και μας τίμησαν με την προτίμησή τους.

Καλά ταξίδια σε όλους!
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.762
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom