ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
χαχαχααχαα !! 2 φορες μοναχα... η πρωτη ηταν Osaka και η αλλη AmsterdamΑστα σάπια, πόσες φορές το προσπάθησες μέχρι να δείξει ή New York ή Tel Aviv?
χαχαχααχαα !! 2 φορες μοναχα... η πρωτη ηταν Osaka και η αλλη AmsterdamΑστα σάπια, πόσες φορές το προσπάθησες μέχρι να δείξει ή New York ή Tel Aviv?
Ο διαγωνισμός είναι ελληνικός, ισχύει μόνο για επτά ημέρες και η σελίδα του στο facebook αριθμεί μόλις 600 μέλη... δε νομίζω να συμμετέχουν πάνω από δυο-τρεις χιλιάδες άτομα κάθε φορά.εχω μεγαλη απορια να μαθω ποσοι ειναι οι συμμετεχοντες σε αυτο το διαγωνισμο (ωστε να υπολογισω ποιες ειναι οι πιθανοτητες επιτυχιας/τυχης)

Και γω ιδρωσα αλλα τελικα μου εκατσε το Ορλαντο.
Να τολμησω να ρωτησω κατι: ειμαστε σιγουροι οτι οι 2 κοπελες που κερδισαν δεν ηταν αδερφοξαδερφες,κουμπαροκουνιαδες κλπ κλπ των διοργανωτων...ή εργαζομενων στην εταιρια κλπ κλπ?
να ελπιζω δηλ οτι υπαρχει διαφανεια στην ολη φαση?
την ιδια απορία εχω και γω:roll:Και γω ιδρωσα αλλα τελικα μου εκατσε το Ορλαντο.
Να τολμησω να ρωτησω κατι: ειμαστε σιγουροι οτι οι 2 κοπελες που κερδισαν δεν ηταν αδερφοξαδερφες,κουμπαροκουνιαδες κλπ κλπ των διοργανωτων...ή εργαζομενων στην εταιρια κλπ κλπ?
να ελπιζω δηλ οτι υπαρχει διαφανεια στην ολη φαση?
Ωραία, άρα με βάση αυτόν τον συλλογισμό τώρα θα κερδίσω ΕΓΩ.Σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε, αλλά εγώ έχω κερδίσει στο παρελθόν εισιτήρια από διαγωνισμό της lufthansa και βεβαιώνω ότι δεν είμαι του σογιού.![]()