Διαδίκτυο και κινητή τηλεφωνία θα προσφέρει στις πτήσεις της η Lufthansa

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.499
Διαδίκτυο και κινητή τηλεφωνία θα προσφέρει στις πτήσεις της η Lufthansa
aassets.in.gr_dGenesis_assets_Content5_Photo_1063036_b.jpg

ΑΠΕ​
Οι χρεώσεις για τους επιβάτες της business class θα είναι συγκρίσιμες με το κόστος πρόσβασης από τα καλά ξενοδοχείαΦρανκφούρτη
awww.in.gr_news_images__email.gif awww.in.gr_news_images__print.gif Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa συνεργάζεται με την ιαπωνική Panasonic για να προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και κινητή τηλεφωνία για τους επιβάτες των πτήσεων προς μακρινούς προορισμούς.
Τα πρωτότυπα των νέων συστημάτων θα αρχίσουν να δοκιμάζονται στα τέλη του έτους με την προοπτική να εγκατασταθούν σε 50 αεροπλάνα στα μέσα του 2010, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος της Lufthansa Μάικλ Λάμπερτι.
«Σταδιακά η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Lufthansa» είπε ο Λάμπερτι.
Οι χρεώσεις για τους επιβάτες της business class θα είναι συγκρίσιμες με το κόστος πρόσβασης από τα καλά ξενοδοχεία, πρόσθεσε.
Η πρόσβαση εν πτήσει είναι σήμερα συνήθης στις αμερικανικές πτήσεις εσωτερικού, παραμένει όμως σπάνια στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.
Η Lufthansa είχε λανσάρει μια ανάλογη υπηρεσία και παλαιότερα, βρήκε όμως περιορισμένη ανταπόκριση και την απέσυρε το 2006.

ΠΗΓΗ : Newsroom ΔΟΛ
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.333
Μηνύματα
888.635
Μέλη
38.999
Νεότερο μέλος
MARGI HPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom