• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Διαθέσιμα δυο εισητηρια για Λονδίνο με easy jet απο Θεσ/νικη

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

despinaef

Member
Δυστηχως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή δεν θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στο Λονδίνο στις 24 Οκτωβρίου με την πτήση της easy jet. Οποιος ενδιαφέρεται για δύο εισητηρία με επιστροφη για τις 27 Οκτωβρίου, παρακαλώ ας επικονωνήσει μαζί μου.(τα εισητηρία τα είχα αγοράσει 370,00 και τα δίνω 250,00) εννοειται ο αγοραστης θα επιβαρυνθει και την αλλαγη των ονομάτων.

Ευχαριστώ

Traveller

Member
τα εισητηρία τα είχα αγοράσει 370,00 και τα δίνω 250,00) εννοειται ο αγοραστης θα επιβαρυνθει και την αλλαγη των ονομάτων.

Ευχαριστώ
Συν καμμιά σαρανταριά ευρώ ακόμα το καθένα την διαφορά τιμής από τα 370 στα 410 που κάνει τώρα το εισιτήριο...

despinaef

Member
Συν καμμιά σαρανταριά ευρώ ακόμα το καθένα την διαφορά τιμής από τα 370 στα 410 που κάνει τώρα το εισιτήριο...
αυτη την στιγμη τα εισητηρια μεσα απο site της easy jet κοστιζουν 909,00 (εχουν και speedy boarding, το οποιο δυστηχώς δεν αλλάζει).Τωρα για την επιβάρυνση για την αλλαγη των ονομάτων δεν ξερω ποσο ακριβως στοιχιζει αλλα εχω την εντυπωση ότι ειναι γυρω στα 30,00 ανα εισητηρίο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νομίζω ότι όταν κάνεις αλλαγή ονομάτων, δεν επιβαρύνεσαι μόνο την αλλαγή ονομάτων αλλά και τη διαφορά τιμής στο ναύλο από όταν είχες κλείσει το εισητήριο σε σχέση με το πόσο κοστίζει τώρα. Κάτι που είναι φυσικά απόλυτα λογικό.

despinaef

Member
Νομίζω ότι όταν κάνεις αλλαγή ονομάτων, δεν επιβαρύνεσαι μόνο την αλλαγή ονομάτων αλλά και τη διαφορά τιμής στο ναύλο από όταν είχες κλείσει το εισητήριο σε σχέση με το πόσο κοστίζει τώρα. Κάτι που είναι φυσικά απόλυτα λογικό.
Οχι η τιμη των εισητηριων δεν εχει καμια σχεση με την αλλαγη των ονομάτων,αυτο ισχυει οταν θελεις να αλλαξεις ημερομηνια στα εισητηρια.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτό που λέει η easyjet στο site της τότε τι είναι;

Passengers who wish to change a name in the booking will need to pay:

• an administration fee per passenger per one-way flight (see below)
  • any difference in fare with the original price and the one selected.
  • no refund will be made if the selected fare is lower in price

Traveller

Member
Οχι η τιμη των εισητηριων δεν εχει καμια σχεση με την αλλαγη των ονομάτων,αυτο ισχυει οταν θελεις να αλλαξεις ημερομηνια στα εισητηρια.

Έχει και παραέχει... εκτός από τα λεφτά που πρέπει να δώσεις για αλλαγή ονομάτων πληρώνεις και την διαφορά...

Ο Δευκ το έχει το θέμα...

despinaef

Member
εχετε δίκιο δεν αξιζει τον κόπο .Μπηκα στο site της easy jet για να κάνω μια "εικονική" αλλαγη ονομάτων και μου εβγαλε ενα εξωφρενικο ποσό πληρωμης.
Sorry για τον χρόνο σας!!!!!!!!!!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
No problem. :)

Η αγγελία επομένως κλειδώνεται μιας και δεν έχει νόημα. :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev