Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εχω ταξιδεψει με την κουμπαρα μου και τα παιδια μας στον αγγλικο σιδηροδρομο με φθηνο οικογενειακο εισιτηριο ως ανυπανδρο ζευγαρι. Beat that!
Τα βλέπω κι ανεβάζω το ποντάρισμα.
Εμείς κλείσαμε επιπλέον δωμάτιο με διπλό, σχετικά στενό κρεβάτι για 6 βραδιές.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Τα βλέπω κι ανεβάζω το ποντάρισμα.
Εμείς κλείσαμε επιπλέον δωμάτιο με διπλό, σχετικά στενό κρεβάτι για 6 βραδιές.
Τώρα που το βλέπω γραμμένο, σκέφτομαι:
"Ρε μπας και τα 'χουμε και δεν το έχω καταλάβει;"

annoula

Member
Δυο λόγια για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρίας.
Σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκα τηλεφωνικά την εξυπηρέτηση της aegean η ανταπόκριση ήταν άριστη. Σε μία περίπτωση με βοήθησαν ιδιαίτερα ενώ ήμουν στο αεροδρόμιο και στην άλλη πολύ πρόσφατα ενώ τα έκανα μαντάρα σε ένα εισιτήριο, μου το άλλαξαν και μου επέστρεψαν και όλα τα χρήματα απ την χαζομάρα που χα κάνει. Οπότε να πω ότι από την έως τώρα εμπειρία μου την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρίας την θεωρώ εξαιρετική.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκα τηλεφωνικά την εξυπηρέτηση της aegean η ανταπόκριση ήταν άριστη. Σε μία περίπτωση με βοήθησαν ιδιαίτερα ενώ ήμουν στο αεροδρόμιο και στην άλλη πολύ πρόσφατα ενώ τα έκανα μαντάρα σε ένα εισιτήριο, μου το άλλαξαν και μου επέστρεψαν και όλα τα χρήματα απ την χαζομάρα που χα κάνει. Οπότε να πω ότι από την έως τώρα εμπειρία μου την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρίας την θεωρώ εξαιρετική.

Πολύ καλά κάνεις και αναφέρεις την εμπειρία σου αλλά καλό θα ήταν αν μας περιγραφές αν θέλεις και σε ποια ζητήματα εξυπηρετηθηκες για να τα έχουμε και εμείς υπ όψη μας.

maria91

Member
Επεσες σε γνωστες του αντικειμενου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.398
Μέλη
40.032
Νεότερο μέλος
ZXZX