Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

maria91

Member
Νομίζω ότι απλά ακόμα δεν έχουν φορτώσει όλο το πρόγραμμα πτήσεων. Και για Οσλο πχ μετά τον Οκτώβριο δεν εμφανίζει καμία απευθείας πτήση , οι πτήσεις που φαίνονται στο low fare calendar είναι μέσω Lufthansa .
Το ιδιο εχω παθει κ εγω με Βαρσοβια ενω θυμαμαι οτι Δεκεμβρη εχει απευθειας με ετζιαν τωρα εχει μονο με ανταποκρισεις!αραγε ποτε το σταθεροποιουν το προγραμμα τους??

fotast

Member

fotast

Member
Επίσης η Ινδία πήγε και επισήμως για το 2027.Η παραγγελία για τα δύο XLR ακυρώθηκε καθώς δεν μπορούσαν να πάρουν εγκαίρως τις πιστοποιήσεις που έπρεπε για τα καθίσματα τους.

"H αεροπορική είχε παραγγείλει τα δύο XLR πέρυσι (σ.σ. αντικαθιστώντας την παραγγελία από την Airbus άλλης αεροπορικής για τα συγκεκριμένα αεροσκάφη) προκειμένου να επιταχύνει το πλάνο επέκτασης προς την Ινδία από φέτος την άνοιξη. Ωστόσο, η καθυστέρηση στις πιστοποιήσεις των καθισμάτων των δύο αεροσκαφών τύπου XLR θα είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν οι παραλαβές από την Airbus προς το τέλος της εφετινής χρονιάς καθυστερώντας αντίστοιχα και το πλάνο για τα απευθείας δρομολόγια προς την ινδική αγορά."

AEGEAN: Ο Ε. Βασιλάκης για Μ. Ανατολή, νέα αεροσκάφη και μετάθεση κατά ένα χρόνο των πλάνων για Ινδία | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Κάπου διάβασα πως πάνε μάλλον για το 2027 αυτοί οι προορισμοί.
Οπότε "και επισήμως " όπως σωστά γράφτηκε, αυτό που λέγαμε καιρό εδώ μερικά μέλη. Πως πάει για το 2027 η Ινδία.

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Κάτι έχει ακουστεί ότι θα πάρουν 330 τελικά και θα αφήσουν τα XLR.. Είδωμεν

deerhunter

Member
δύσκολο. Με Α330 χάνει ο στόλος την ομογενοποίηση του ,κοστίζουν πολύ περισσότερο, και φυσικά χρειάζονται τουλάχιστον 3 για να καλύψουν έναν προορισμό!

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
δύσκολο. Με Α330 χάνει ο στόλος την ομογενοποίηση του ,κοστίζουν πολύ περισσότερο, και φυσικά χρειάζονται τουλάχιστον 3 για να καλύψουν έναν προορισμό!
Συμφωνώ, λέω τι μου έχουν πει άτομα εντός Aegean οτι συζητιέται.

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα