Πτήσεις 28 Φεβρουαρίου

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Καλησπέρα, πιστεύετε θα γίνει απεργία στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας το Σάββατο 28/2; Έχω κανονισμένη πτήση λόγω απερισκεψίας. Το θεωρώ δύσκολο μιας και είναι Σάββατο αλλά θα δείξει.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;

thalia tsif

Member
Πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη - Ποιοι συμμετέχουν - Newsbomb Πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη - Ποιοι συμμετέχουν

Απεργία και στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
Εχω μιλήσει μολις με φίλη ελεγκτή εναεριας κυκλοφορίας και μου είπε οτι ο σύλλογος δεν θα απεργησει..οτι οι πτήσεις θα γίνουν κανονικα..στο google news επίσης δεν βγαίνει είδηση τέτοια.. άλλωστε πριν τις 4 μερες θεωρείται παράνομη

thalia tsif

Member
Εχω μιλήσει μολις με φίλη ελεγκτή εναεριας κυκλοφορίας και μου είπε οτι ο σύλλογος δεν θα απεργησει..οτι οι πτήσεις θα γίνουν κανονικα..στο google news επίσης δεν βγαίνει είδηση τέτοια.. άλλωστε πριν τις 4 μερες θεωρείται παράνομη
Πεταω κι εγω εκείνη την ημερα και μας έσκασαν.

maria91

Member
Και 3 βδομαδες πριν να την ειχαν ανακοινωσει παλι παρανομη θα την εβγαζαν ειναι ο μονος κλαδος στα τοσα χρονια που οποτε αποφασιζει να κανει απεργια παντα βγαινει παρανομη!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.008
Μέλη
40.053
Νεότερο μέλος
zamp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom