panosil
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ρώμη
Καλησπέρα, πιστεύετε θα γίνει απεργία στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας το Σάββατο 28/2; Έχω κανονισμένη πτήση λόγω απερισκεψίας. Το θεωρώ δύσκολο μιας και είναι Σάββατο αλλά θα δείξει.
Εχω μιλήσει μολις με φίλη ελεγκτή εναεριας κυκλοφορίας και μου είπε οτι ο σύλλογος δεν θα απεργησει..οτι οι πτήσεις θα γίνουν κανονικα..στο google news επίσης δεν βγαίνει είδηση τέτοια.. άλλωστε πριν τις 4 μερες θεωρείται παράνομηΠανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη - Ποιοι συμμετέχουν - Newsbomb Πανελλαδική απεργία στις 28 Φεβρουαρίου για τα Τέμπη - Ποιοι συμμετέχουν
Απεργία και στους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
Πεταω κι εγω εκείνη την ημερα και μας έσκασαν.Εχω μιλήσει μολις με φίλη ελεγκτή εναεριας κυκλοφορίας και μου είπε οτι ο σύλλογος δεν θα απεργησει..οτι οι πτήσεις θα γίνουν κανονικα..στο google news επίσης δεν βγαίνει είδηση τέτοια.. άλλωστε πριν τις 4 μερες θεωρείται παράνομη
Και 3 βδομαδες πριν να την ειχαν ανακοινωσει παλι παρανομη θα την εβγαζαν ειναι ο μονος κλαδος στα τοσα χρονια που οποτε αποφασιζει να κανει απεργια παντα βγαινει παρανομη!!!Εχω μιλήσει μολις με φίλη ελεγκτή εναεριας κυκλοφορίας και μου είπε οτι ο σύλλογος δεν θα απεργησει..οτι οι πτήσεις θα γίνουν κανονικα..στο google news επίσης δεν βγαίνει είδηση τέτοια.. άλλωστε πριν τις 4 μερες θεωρείται παράνομη