Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εχω ταξιδεψει με την κουμπαρα μου και τα παιδια μας στον αγγλικο σιδηροδρομο με φθηνο οικογενειακο εισιτηριο ως ανυπανδρο ζευγαρι. Beat that!
Τα βλέπω κι ανεβάζω το ποντάρισμα.
Εμείς κλείσαμε επιπλέον δωμάτιο με διπλό, σχετικά στενό κρεβάτι για 6 βραδιές.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Τα βλέπω κι ανεβάζω το ποντάρισμα.
Εμείς κλείσαμε επιπλέον δωμάτιο με διπλό, σχετικά στενό κρεβάτι για 6 βραδιές.
Τώρα που το βλέπω γραμμένο, σκέφτομαι:
"Ρε μπας και τα 'χουμε και δεν το έχω καταλάβει;"

annoula

Member
Δυο λόγια για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρίας.
Σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκα τηλεφωνικά την εξυπηρέτηση της aegean η ανταπόκριση ήταν άριστη. Σε μία περίπτωση με βοήθησαν ιδιαίτερα ενώ ήμουν στο αεροδρόμιο και στην άλλη πολύ πρόσφατα ενώ τα έκανα μαντάρα σε ένα εισιτήριο, μου το άλλαξαν και μου επέστρεψαν και όλα τα χρήματα απ την χαζομάρα που χα κάνει. Οπότε να πω ότι από την έως τώρα εμπειρία μου την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρίας την θεωρώ εξαιρετική.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκα τηλεφωνικά την εξυπηρέτηση της aegean η ανταπόκριση ήταν άριστη. Σε μία περίπτωση με βοήθησαν ιδιαίτερα ενώ ήμουν στο αεροδρόμιο και στην άλλη πολύ πρόσφατα ενώ τα έκανα μαντάρα σε ένα εισιτήριο, μου το άλλαξαν και μου επέστρεψαν και όλα τα χρήματα απ την χαζομάρα που χα κάνει. Οπότε να πω ότι από την έως τώρα εμπειρία μου την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της εταιρίας την θεωρώ εξαιρετική.

Πολύ καλά κάνεις και αναφέρεις την εμπειρία σου αλλά καλό θα ήταν αν μας περιγραφές αν θέλεις και σε ποια ζητήματα εξυπηρετηθηκες για να τα έχουμε και εμείς υπ όψη μας.

maria91

Member
Επεσες σε γνωστες του αντικειμενου!

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Επηρεάστηκε άλλος από τις αλλαγές δρομολογίων του καλοκαιριού προς Ρώμη; Ή άλλαξαν οι μέρες των απευθείας πτήσεων ή μειώθηκαν. Σε εμάς έγινε αλλαγή για τέλη Ιουνίου.

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρία
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
Εγώ έχω μια άλλη απορία.
Παρατήρησα ότι από τις 23 Οκτωβρίου δεν υπάρχει καμία απευθείας πτήση από και προς το Αμβούργο - ούτε την περίοδο των Χριστουγέννων. Αντίστοιχα για αλλά γερμανικά αεροδρόμιο υπάρχουν κανονικά...αυτό σημαίνει ότι τέλος η πτήση τον χειμώνα? Υπάρχει περίπτωση να μπουν δρομολόγια τους επόμενους μήνες? Τι λέει η εμπειρία σας?

Alex0077

Member
Νομίζω ότι απλά ακόμα δεν έχουν φορτώσει όλο το πρόγραμμα πτήσεων. Και για Οσλο πχ μετά τον Οκτώβριο δεν εμφανίζει καμία απευθείας πτήση , οι πτήσεις που φαίνονται στο low fare calendar είναι μέσω Lufthansa .

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρία
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
Νομίζω ότι απλά ακόμα δεν έχουν φορτώσει όλο το πρόγραμμα πτήσεων. Και για Οσλο πχ μετά τον Οκτώβριο δεν εμφανίζει καμία απευθείας πτήση , οι πτήσεις που φαίνονται στο low fare calendar είναι μέσω Lufthansa .
Α ωραία! Άρα μάλλον είναι γενικό το θέμα και θα φορτώσουν μετά τις πτήσεις.
Θενκς για την απάντηση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.402
Μέλη
40.035
Νεότερο μέλος
Fay Dem

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα