Σέριφος Διακοπές στην Σέριφο

master1706

Member
Μηνύματα
303
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Χωρίς μεταφορικό ούτε συζήτηση! και αν σε περίπτωση σκοπεύεις να νοικιάσεις από εκεί, φρόντισε να κλείσεις από πριν γιατί εγώ το αμέλησα πέρυσι αύγουστο και δεν έβρισκα τίποτα. έχει μόλις 3 rent a car στο νησί.

Γενικά φυσάει πολύ στο συγκεκριμένο νησί εκ φύσεως αλλά αν το πετύχεις και με αέρα είναι πίκρα. Παρόλα αυτά έχει και παραλίες που κ με αέρα μπορείς να κάνεις μπάνιο.
Είναι γενικά πολύ ήσυχο νησί (δίκοπο μαχαίρι ανάλογα τα γούστα) και με πολύ αργούς ρυθμούς. έχει όμως πολύ ωραίες παραλίες.
Αν χρειαστείς κάτι άλλο εδώ είμαστε
 

sasagreece

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
καλησπερα σκεφτομαστε να παμε φετος κοριτσοπαρεα στην σιφνο την δευτερη εβδομαδα του αυγουστου. εχει καθολου τζερτζελο το νησι? νυχτερινη ζωη, νεολαια και τετοια η δεν αξιζει τον κοπο για κοριτσοπαρεα?
 

adiaforos

Member
Μηνύματα
1.049
Likes
1.589
Στη Σίφνο έχει νυχτερινή ζωή, μήπως εννοούσες Σέριφο; Ρωτάω γιατί είσαι σε θέμα για τη Σέριφο. Η νυχτερινή ζωή της Σίφνου είναι στην Απολλωνία, κανά δυο μπαράκια για πολύ νωρίς στις Καμάρες (καλή φάση και το απόγευμα, γυρνώντας από μπάνιο), ίσως και καμιά ταβέρνα το βράδυ στον Αρτεμώνα για μία φορά. Πάντως όλη η ζωή είναι στην Απολλωνία, στο "Στενό", και δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου θα είναι πήχτρα, μια χαρά θα περάσετε!
Από Σίφνο θυμάμαι πολύ γκρίνια από γυναικοπαρέες που είχαν μάθει στις ξαπλώστρες, όταν είχα πάει υπήρχαν μόνο στη μετριότατη παραλία Βαθύ.
Καλές παραλίες η Χρυσοπηγή και ο Πλατύς Γιαλός, οι λοιπές δεν με ενθουσίασαν, μετρίοτατες. Αμάξι μάλλον απαραίτητο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom