Διακοπες ... (που?)

stratigos24

Member
Μηνύματα
20
Likes
1
Kαλησπερα. Θα παμε ζευγαρι διακοπες καμια 10αρια μερες και θα ηθελα να μου προτινετε καποιο μερος. Θα αναλυσω τι θελω και πως εχει η κατασταση ωστε να βοηθησω και να γινω πιο συγκεκριμμενος. Τις προηγουμενες χρονιες εχουμε παει, Σκοπελο, Ναξο, Σκιαθο, και παλαιοτερα Σαντορινι και Παρο. Εμενα με ενδιαφερει εκει που θα παω να εχει ωραια θαλασσα, καλο φαγητο, ωραια χωρα με στενα να την περπατησεις και καποια νυχτερινη διασκεδαση (να υπαρχει νυχτερινη ζωη δηλαδη, οχι οτι απαραιτητα θα βγουμε σε club αλλα μια φορα αμα σου ερθει να εχει καπου να πας?). Και στη Ναξο πχ που πηγαμε, ειχε 3-4 clubακια στη χωρα, που δεν πηγαμε ουτε μια φορα μεσα σε 10 μερες που ειχαμε κατσει (και ειχαμε νοικιασει μεσα στη χωρα), αλλα ειχε κοσμο εκανες τη βολτα σου με τα ποδια στη χωρα και εβλεπες κινητικοτητα, επινες και το ποτο σου σε κατι πιο χαλαρο και δεν πηγαινες για υπνο απο τις 2 (Σκοπελος πχ).

Και τα πραγματα για φετος εχουν ως εξης. Φιλος εχει σπιτι στο Συνεβρο (Ακρατα) που παμε και χειμωνα κλπ και ειναι πολυ ωραια και αυτος θα παει καποιες μερες και λεει να παμε και εμεις και μετα φευγουμε απο εκει για οπου θελουμε. Ναι, αλλα αμα παω εκει, μετα δεν γυριζω παλι πισω για να παω Πειραια να παρω το καραβι να παω καπου στο Αιγαιο. Αρα ή παω Ακρατα 2-3 μερες και εν συνεχεια κανονιζω κατι απο εκει (να παω πχ Πελοποννησο ή να παω Κερκυρα κλπ) ή παω απευθειας καπου απο εδω (να φυγω απο Αθηνα) με καραβι ή οχι.

Τι προτινετε? Πειτε μερη που να πληρουν κατα την αποψη σας αυτα που ζητησα παραπανω...

Ευχαριστω.
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.236
Likes
1.942
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Γεια χαρα!!νησι σε τετοιο στυλ,ωραίες παραλίες,καλό φαγητό,και ήπια νυχτερινή ζωή ,με ωραία χώρα και μπαράκια είναι η Σκυρος,πήγα τον Ιούνιο και είναι θαυμάσια!!!
Αν προτιμάτε Κυκλαδες τότε η Σεριφος είναι τετοιο στυλ και η Μήλος!!!

Αυτά!!!
 

stratigos24

Member
Μηνύματα
20
Likes
1
Εχει ωραια χωρα η Σκυρος (ωραια στενα, με ζωη, μαγαζακια κλπ)? Διαβαζω και αυτο.

Μηλο δεν ξερω. Δεν εχει ζωη απο οτι μου ειπαν 3 φιλικα ζευγαρια που πηγαν (ξεχωριστα πηγαν, το καθε ενα αλλη χρονια) αλλα πολυ ωραιες παραλιες.

Σεριφο εχω οικογενειακο γνωστο απο εκει. Κοιταξαμε να παμε περσυ αλλα δεν βρισκαμε κανενα δωματιο για Αυγουστο ακομα και με τον γνωστο μας που ξερει ολο το νησι και ειχα παρει και ποσα τηλεφωνα στα διαφορα ξενοδοχεια, δωματια κλπ (αν και δεν ειχε πολλα νομιζω).
 

theloellinika

Member
Μηνύματα
25
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Μυστικό
Ταξίδι-Όνειρο
Αγαθονήσι-Ψέριμος
Αν κοιτούσες για Σίφνο;Δεν είμαι σίγουρη για τη νυχτερινή ζωή,σίγουρα έχει πολλά μπαράκια αλλά για κλαμπ δεν ξέρω.Ομως βλέπω πολλές νεανικές παρέες,άρα κάτι θα υπάρχει.Από παραλίες και φαγητό μια χαρά.Γενικά κυκλοφορούσε κόσμος μέχρι το ξημέρωμα (πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Μήλο).Οπως επίσης και η Ρόδος είναι μια λύση,αν δε σου φαίνεται μακριά βέβαια.
Τώρα για το Ιόνιο,σίγουρα δεν προτείνω Ζάκυνθο από άποψη διασκέδασης...πολύ ψόφια πράγματα.
 

theloellinika

Member
Μηνύματα
25
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Μυστικό
Ταξίδι-Όνειρο
Αγαθονήσι-Ψέριμος
Α και πολλά στενά στη Σίφνο...σε όλα της τα χωριά!Ακόμα και το πιο μικρό έχει σοκάκια να περπατήσεις.Πολύ όμορφο νησί.Αξίζει να περάσεις από όλα τα χωριά,καθένα έχει κατι διαφορετικό.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.753
Likes
15.232
Συμφωνώ για Σίφνο και αν δεις και για πιο μακριά Κως.Έχει πολλές παραλίες,μεγάλη Χώρα με πολλά μέρη να πας και μέρη για διασκέδαση.
 

traveltralala

Member
Μηνύματα
62
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Εγώ θα πρότεινα και Σύρο. Έχει εκπληκτική Χώρα για ατέλειωτο περπάτημα, ωραίες παραλίες, πολύ καλό φαγητό στα στενάκια της Ερμούπολης. Για μπαράκια είχα πάει πριν χρόνια και δεν τα είχαμε πολυτιμήσει ως παρέα αλλά είναι πρωτεύουσα των Κυκλάδων η Ερμούπολη! Κάτι θα χει!
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.081
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μια ψήφο και απο εμένα στην Σίφνο και αφου έχετε δεκα ημέρες θα προτεινα και τα αγαπημένα Χανια στην Κρήτη. Πανέμορφη πόλη για να την περπατήσεις με νυκτερινή ζωή και με μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλαδας (Ελαφονήσι, Μπάλος, Φραγοκάστελο κλπ).
Αν τελικά πας Ακράτα σξέψου και τη Λευκάδα, η οποία βέβαια δεν έχει κυκλαδιτικη χωρα με στενά κλπ.
 

stratigos24

Member
Μηνύματα
20
Likes
1
Φυσικα οποιος εχει και κατι αλλο το λεει.

Σκεφτομαστε ακομα και την Μηλο ή Σιφνο. Πιστευω πως η Σιφνος ειναι πιο κοντα σε αυτα που ζηταω...σωστα?

Μπορει ακομα να το κανουμε 4-5 μερες Σιφνο και αλλες 5-6 Παρο που ειχα παει πιο μικρος βεβαια και μαρεσε πολυ. Ιδιαιτερα Ναουσα τρελαινομαι. Μη φανταστειτε οτι θα τρεχω σε punda ή σε barbarossa... :)
 

sophie_3601

Member
Μηνύματα
103
Likes
93
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα Σινικό Τείχος
Προτείνω Μήλο ανεπιφύλακτα!
Παραλίες τρομερές δες το Τσιγκράδο, το Κλέφτικο, τον Παπαφράγκα... θα τις ερωτευτείς... εγώ πήγα και ερωτεύτικα το τσιγκράδο...
Όσο για νυχτερινή ζωή θα σου πρότεινα μια βόλτα στην πλάκα, μαγαζάκια για ποτό, τεβέρνες, ουζερί, λίγα clubακια νομίζω πρέπει να έχει όμως.
Μπορείς να πας και μια βόλτα στο κάστρο ανεβαίνοντας τα σκαλάκια σιγά σιγά και αν πετύχεις και πανσέληνο είναι όλα τα λεφτά.
It's up to you! :D
Όπου να να πας να περάσεις τέλεια!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.281
Μηνύματα
886.504
Μέλη
38.951
Νεότερο μέλος
Theodwraka

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom