Σέριφος Σίφνος Διαμονή Σίφνος - Σέριφος

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
δειτε αυτο, δεν εχω παει αλλα παραλιγο να κλεισω.... εχει το resort αλλα εχει και apartments Coralli Camping - Coralli Bungalows - Παραλία Λιβαδάκια Σέριφος Κυκλάδες ή τα πιο οικονομικα Coralli Apartments - Coralli Αpartments - Παραλία Λιβαδάκια Σέριφος Κυκλάδες , ειχε ιουλιο και με 105 ευρω. Αλλα προσωπικα την απεκλισα για το θεμα του υψηλου κοστους διαμονης....
Έχω μείνει και στα 2, τα bungalows μου αρέσουν πάρα πολύ & αξίζουν γιατί ειναι ακριβώς μπροστά στην θάλασσα. Είναι ιδανικά για Ιούλιο που δεν γίνεται χαμός στο camping μπροστά. Τα apartments ειναι πιο χωμένα μέσα στα Λιβαδάκια, δεν με τρέλαναν ιδιαίτερα. Έχουν ακριβύνει αρκετά τα συγκεκριμένα δωμάτια. Επίσης και το Bar - εστιατόριο που εχει στα bungallows έχει ξεφύγει λίγο στις τιμές σε σχέση με το παρελθόν.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ναι ε; και σεφτομουν να εκλεινα του χρονου απο πιο νωρις... τα αλλα ειναι δυστυχως σε διπλασια τιμη...

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Νομιζω ηταν με πρωινο αλλα χωρις ακυρωση.... οτι πιο φτηνο υπηρχε .... και θα μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε και την πισινα απο το resort . Οστοσο για αρχες Ιουλιου δεν το λες και ευκαιρια για αυτο που ειδα στις φωτογραφιες. Βρισκεις σε αλλα νησια με τα ιδια χρηματα πολυ καλυτερα δωματια.... Μου φανηκε ακριβη η Σεριφος στη διαμονη... χωρις τις αντιστοιχες παροχες.... τωρα οντως δεν υπαρχουν... προβληματιστηκα γιατι εβλεπα σπιτακια απλα με 140 τη βραδια....
Επειδή ψαχνόμουν και εγώ κάποια στιγμή, αποδείχτηκε τελικά πως η Σέριφος είναι μάλλον πιο δύσκολη στη διαμονή παρά η Σίφνος (και ας έχει η δεύτερη βγάλει "όνομα" ως πιο ακριβή). Στη Σέριφο είναι λιγότερα τα καταλύματα και αρκετά από αυτά μάλλον ολίγον χαμηλής ποιότητας, επομένως αυτά που αξίζουν τα "βαράνε"!

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
ναι ε; και σεφτομουν να εκλεινα του χρονου απο πιο νωρις... τα αλλα ειναι δυστυχως σε διπλασια τιμη...
Μην σε απογοητεύσω αλλά δύσκολο να βρεις στο συγκεκριμένο κάτι οικονομικότερο. Εχω μεινει αρκετές φορές και λόγω ζήτησης κάθε χρόνο ειναι κ ακριβοτερο!
Μπορείς να βρεις και καλές τιμές στην Σέριφο, αν ψαχνεις κάτι σε απλό δωμάτιο, αλλά τα περισσότερα ειναι εκτός πλατφόρμας και θέλει ψαξιμο και τηλέφωνο.
To θετικό της Σερίφου ειναι ότι ακόμα κρατά σχετικά χαμηλές τις τιμές στο φαγητό και ότι οι περισσοτερες παραλίες ειναι ανοργάνωτες.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.068
Μέλη
39.805
Νεότερο μέλος
Alexpeta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα