Διαμονή στην Αίγυπτο

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Hotel Golden Tulip Flamenco

"Όχι τόσο gold όσο θα έπρεπε!
Με πελάτες κυρίως Αιγύπτιους, η ατμόσφαιρά του είναι ολίγον αποπνικτική.
Σχετικά καθαρό όπως ένα τρίστερο ελληνικό. Πρωϊνό μην ρωτήσεις, δεν φάγαμε ποτέ όσο μείναμε στο Κάιρο.
Δεν μπορώ να το κρίνω ιδιαίτερα γιατί για ένα βράδυ μείναμε αλλά ευχαρίστως δεν ξαναέμενα ποτέ!
Αν αποφασίσεις να πας σε αυτό μην αφεθείς στις γνωστές μηχανές ξενοδοχείων.
Το Pyramis μπορεί να στο κλείσει φθηνότερα. Κάντους ένα τηλέφωνο. 12 Ευρώ λιγότερο τη βραδιά μας το έκλεισε."
 

marydim

Member
Μηνύματα
1.631
Likes
410
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Hotel Longchamp- Κάιρο.

"Στην ίδια γειτονιά με το προηγούμενο. Μείναμε όλες τις υπόλοιπες ημέρες και όπως έχω γράψει και σε κάποιο άλλο θέμα τώρα τελευταία -αλλά δεν θυμάμαι ποιο ήταν-, που θα το ξαναπροτιμούσα. Στα 56 Ευρώ η διανυκτέρευση εδώ, στεγασμένο σε ένα παλιό γαλλικό σπίτι -το ασανσέρ να φανταστείς από τότε υπάρχει και εννοείται ότι δεν έχει γίνει καμιά αλλαγή μη πω συντήρηση-, ανακαινισμένα δωμάτια, πιο καθαρό από το Gold Flamenco, με σύνδεση ίντερνετ ελεύθερο για να μας λες τα νέα σου αρκεί να πάρεις μαζί σου υπολογιστή, χαρούμενα και ζωντανά χρώματα, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή για το Κάιρο."
.........

"Δεν είναι ότι δεν τρωγόταν το πρωϊνό ή τίποτα τέτοιο ή ότι εμείς δεν μπορούσαμε να φάμε αυτά που σερβίρονταν. Καμία σχέση. Να πω την αλήθεια ούτε μάθαμε που είναι η αίθουσα πρωϊνού και στα δύο ξενοδοχεία που μείναμε οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω πάνω σ' αυτό το θέμα. Ρίξε μια ματιά στο tripadvisor.

Για εμένα το ξενοδοχείο ήταν πάρα πολύ καλό και θα το προτιμήσω πάλι στην επιστροφή μου στο Κάιρο. Να σημειώσω ότι έκλεισα το δίκλινο κανά τρίμηνο πριν στέλνοντάς τους email, ότι τα aircondition στο δωμάτιο ήταν του κουτιού και τα καλύτερα που συναντήσαμε στην Αίγυπτο και στην είσοδο της πολυκατοικίας υπήρχε πάντα ένας κύριος τύπου θυρωρός που ήταν έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σε βοηθήσει... αρκεί να κατάφερνες να τον ξυπνήσεις πρώτα!:haha: (Το τελευταίο το αναφέρω γιατί στα αρνητικά που αναφέρονται στο tripadvisor είναι ότι η είσοδος της πολυκατοικίας είναι σκοτεινή.)"
 
Μηνύματα
132
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και εγώ στο Μάριοτ έμενα....Φοβερό ξενοδοχείο το προτείνω ανεπιφύλακτα!!Πολύ καλό με μεγάλα δωμάτια,ωραίο πρωινό,ωραίο κήπο & το lobby του είναι κυριολεκτικά ένα παλάτι!
 

tsolias1979

Member
Μηνύματα
419
Likes
189
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Και το egypt night στο marriott πολυ καλο.Τα περισσοτερα τραγουδια θα σου ειναι γνωστα.Πραγματικο παλατι,εμεις ημασταν στο 18 οροφο με θεα τον Νειλο.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...φοβερο ξενοδοχειο και φτηνο για αυτα που προσφερει
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.159
Μηνύματα
882.464
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom