Όντως η ερώτηση του εκατομμυρίουΚαι τώρα η κρίσιμη τελευταία νομίζω ερώτηση.
Που παρκάρουμε αυτοκίνητο όσο πιο κοντά γίνεται στην παλιά πόλη; Δωρεάν στο δρόμο εννοώ.
Κάπου διάβασα ότι έχει θέσεις γύρω από το γήπεδο τού Διαγόρα. Ισχύει;
Εγώ επειδή χρειαζόταν να πηγαίνω για δουλειά σε κάποια καταστήματα μέσα στο κάστρο, έβρισκα συχνά να το βάλω έξω απ την είσοδο της κολώνας, όπως κοιτάς την κολώνα δεξιά. Είναι λίγο λαχείο βέβαια αλλά είχα βρει αρκετές φορές, οπότε έχε κ αυτό το σποτ στο νου σου.Και τώρα η κρίσιμη τελευταία νομίζω ερώτηση.
Που παρκάρουμε αυτοκίνητο όσο πιο κοντά γίνεται στην παλιά πόλη; Δωρεάν στο δρόμο εννοώ.
Είναι αυτή η είσοδος στο κάστροΕπειδή άλλη μια φορά είχα πάει Ρόδο πριν 15 χρόνια, κ δεν γνωρίζω, που βρίσκεται η είσοδος της κολώνας;;
Υπάρχει και η δυνατότητα για δωρεάν στάθμευση στο λιμάνι της Ακαντιάς και μεταφορά με δωρεάν λεωφορειάκι του Δήμου στην παλιά πόλη ή στο Μαντράκι, το κέντρο δηλ. της νέας πόλης.Και τώρα η κρίσιμη τελευταία νομίζω ερώτηση.
Μια χαρά θα είναι. Οι περιοχές που λέτε έχουν κίνηση το βράδυ και αν θέλετε κάτι διαφορετικό το Φαληράκι είναι δίπλα.Παιδια ερωτηση κρισεως. Σκεφτομαστε με τον αντρα μου να παμε Ροδο ειτε 23 με 30 Αυγουστου ειτε 30 Αυγουστου με 6 Σεπτεμβρίου. Σκεφτομουνα μηπως μεινουμε προς Αφαντου η Κολυμπια που ειναι πιο χαλαρα. Το ερωτημα ειναι ομως θα εχει να κανουμε τιποτα το βραδυ η θα βαραμε μυγες? Μη φανταστειτε τρελλα πραγματα, κανα ποτο, κανα φαγητο κλπ. Θελουμε χαλαρες διακοπες και θα εχουμε αυτοκινητο. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!