Διορισμός Λακωνία

thanos75

Member
Μηνύματα
1.337
Likes
3.302
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καλιφόρνια-Χαβάη
Διερωτώμαι, αν ήταν παντρεμένη θα την μετέθεταν?
Έπειδή μιλάμε για διορισμό και όχι για μετάθεση (μετάθεση ή απόσπαση παίρνει κάποιος που είναι ήδη διορισμένος), το πιθανότερο είναι ότι θα πήγαινε αλλού έτσι κι αλλιώς! Εκτός κι αν έχει την τύχη η θέση που ήταν ως αναπληρώτρια να δηλωθεί ως οργανικό κενό την επόμενη χρονιά ή γενικότερα στο νομό στον οποίο ήταν (στην προκειμένη περίπτωση τα Χανιά) δηλωθούν αρκετά οργανικά κενά , οπότε μόνο ίσως τότε να είχε αυτή τη δυνατότητα επιλογής. Σε κάθε περίτπωση πάντως, εάν ήταν παντρεμένη θα μπορούσε πιο εύκολα να "καπαρώσει" τις πρώτες της επιλογές διορισμού λόγω των "κοινωνικών κριτηρίων", και ακόμα πιο εύκολα εάν είχατε και παιδιά
 

dammys

Member
Μηνύματα
369
Likes
678
Με αυτοκίνητο κυκλοφορεί γεμάτο κούτες της μετακόμισης στόχος για διάρρηξη μέχρι να μάθει το σχολείο!
Το θέμα είναι ότι από τη μια έχουμε υπογεννητικότητα κι από την άλλη στην ηλικία των 33 κι όταν έχεις ενταχθεί σε μια κοινωνία (τρία χρόνια αναπληρώτρια στα Χανιά) επαγγελματικά, κοινωνικά (φιλίες σχέσεις κ.α. ) και με παράπλευρες δραστηριότητες, σε καλούν να τα εγκαταλήψεις όλα και να ξεκινήσεις από το μηδέν σε μια άλλη πόλη. Διερωτώμαι, αν ήταν παντρεμένη θα την μετέθεταν?
Διορίστηκαν 2 φίλες μου , η μία από Καστοριά που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα στην Κέρκυρα και η άλλη επίσης από Καστοριά στην Κάλυμνο , η οποία ήταν χρόνια στην Κρήτη και μάλιστα έχουν πατήσει και τα ήντα...Οπότε διορισμός στα 33 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ και τέλεια θα περάσει ,2 χρόνια είναι και δε χρειάζεται να μαζέψει και πολλά μόρια ,γιατί στην ΚΡΗΤΗ πάντα υπάρχουν θέσεις για μετάθεση και με λίγα μόρια...Ίσως βρει,αν δεν έχει, και κανένα παλληκάρι και ρθει και παντρεμένη , οπότε ετοίμαζε και προίκα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον διορισμό..
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.753
Likes
40.080
Διορίστηκαν 2 φίλες μου , η μία από Καστοριά που έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα στην Κέρκυρα και η άλλη επίσης από Καστοριά στην Κάλυμνο , η οποία ήταν χρόνια στην Κρήτη και μάλιστα έχουν πατήσει και τα ήντα...
Δεν ειναι ηλικια αυτη να πηγαινεις για μαθημα αυπνη απο τις ποταρες ολη νυχτα με τους υπολοιπους ξεμπαρκους εκπαιδευτικους στο νησι. Κριμα :p.
 

Konstantinb

Member
Μηνύματα
209
Likes
888
Μόνο αυτό δε περίμενα να διαβάσω εδώ
μεσα :). Πάντως αν θέλει για αμοιβαία μετάθεση στη Κρήτη σε δύο χρόνια είμαι διαθέσιμος.
 

nasiapap

Member
Μηνύματα
105
Likes
130
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πλέον ο γάμος και τα παιδιά δεν έχουν σχέση με τον νομό όπου θα διοριστείς. Τα κοινωνικά κριτήρια μετρούν μετά, δηλαδή στην τοποθέτηση στα σχολεία του νομού. Κι εγώ 32 είμαι και παντρεμένη, αλλά τη μετακόμιση στη Λήμνο δεν τη γλιτώνω. 2 χρονακια είναι και μετά έχει δικαίωμα για μετάθεση. Όπως αναφέρθηκε πολύ πιο εύκολα πας Κρήτη σε σχέση με μένα που θέλω Θεσσαλονίκη. Κι εγώ με κλάματα είχα πάει Λακωνία το 2018 για δουλειά και με κλάματα έφυγα γιατί είχαμε περάσει εξαιρετικά. Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά! Πολλά χρόνια κυκλοφορούσαμε σα νομάδες με όλη την προίκα στο αμάξι. Τουλάχιστον το κάνουμε για τελευταία φορά.
 

soudianos

Member
Μηνύματα
3.686
Likes
6.255
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βερακρούζ
Νάμαστε εδώ και φέτος... Δηλ Λακωνία και το όνομα του χωριού όπου θα διδάξει Πύργος Δυρού παρακαλώ!
Φαντάζομαι να έχει το ελεύθερο της επίσκεψης στο σπήλαιο όποτε γουστάρει και μαζί με τους συγγενείς της....
Στην Αερόπολη τα σπίτια για ενοικίαση δεν την ικανοποίησαν, τουριστικοποιήθηκαν φαίνεται εκεί κι έχουν ανεβάσει τον πήχη. Οπότε προτίμησε Γύθειο προς τα ανατολικά του, 25 λεπτά με το ΙΧ από το σχολείο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
32.991
Μηνύματα
876.383
Μέλη
38.753
Νεότερο μέλος
Alexandros5545

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom