Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Μόσχα-Κίεβο

Christian

Member
Μηνύματα
595
Likes
95
Απευθείας εβδομαδιαία σιδηροδρομική σύνδεση της Ελλάδος με την Ουκρανία και Ρωσία, ξεκινά την προσεχή εβδομάδα και για ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πραγματοποιούνται δρομολόγια Κιέβου - Θεσσαλονίκης - Κιέβου, με την πρώτη αναχώρηση από Κίεβο να πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009. Αντίστοιχα, η αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Κίεβο θα γίνεται κάθε Παρασκευή αρχής γενομένης εκείνης της 12ης Ιουνίου, ενώ η τελευταία αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου. Η σύνδεση πραγματοποιείται με κλινάμαξα των Ουκρανικών Σιδηροδρόμων.
Το ίδιο διάστημα ξεκινά επίσης η απευθείας εβδομαδιαία σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Μόσχας - Θεσσαλονίκης - Μόσχας με κλινάμαξα των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, με την πρώτη αναχώρηση από Μόσχα την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 και αναχώρηση από Θεσσαλονίκη για Μόσχα κάθε Δευτέρα αρχής γενομένης εκείνης της 15ης Ιουνίου, ενώ η τελευταία αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

ANA-Walking_Greece
 

greekbastard

Member
Μηνύματα
68
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Ταυλάνδη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία - Σιβηρία
Γνωρίζουμε τιμή μήπως;
 

Christian

Member
Μηνύματα
595
Likes
95
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στον τετραψήφιο αριθμό 1110 ή με τις θυρίδες έκδοσης Διεθνών Εισιτηρίων στους Σταθμούς Αθηνών και Θεσσαλονίκης και στα Σημεία Πώλησης
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.036
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom