annoula

Member
Ωραία με πείσατε χαχαχαχα, διαμονές στο Ντουμπρόβνικ πάντως κ έριξα μια ματιά δεν μ φάνηκαν τόσο ακραίες όσο περίμενα
Αν βρεις νορμάλ τιμές, μείνε εκεί εννοείται. Εγώ έμεινα στο Νέουμ αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Κροατία ορθά την αποκλείω; Είδα αρκετα ποστ για ουρές ωρών για Ντουμπρόβνικ
Αν φτάσεις Κότορ είναι κρίμα να μην αφιερώσεις μια μέρα στο Ντουμπρόβνικ.
Εμείς πήγαμε το το τρίτο δεκαήμερο Ιουλίου και δεν συναντήσαμε ουρές πουθενά.
Ξεκινήσαμε από Θεσσαλονίκη Κυριακή πρωί και κινούμασταν αντίθετα με την επιστροφή των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου που πήγαν για μπάνιο στα παράλια του Μαυροβουνίου.
Τον Αύγουστο η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική όταν πήγε η φίλη μου και συνάντησε μεγάλες ουρές στα παράλια.

Αν φτάσεις Κότορ είναι κρίμα να μην αφιερώσεις μια μέρα στο Ντουμπρόβνικ.
Εμείς πήγαμε το το τρίτο δεκαήμερο Ιουλίου και δεν συναντήσαμε ουρές πουθενά.
Ξεκινήσαμε από Θεσσαλονίκη Κυριακή πρωί και κινούμασταν αντίθετα με την επιστροφή των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου που πήγαν για μπάνιο στα παράλια του Μαυροβουνίου.
Τον Αύγουστο η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική όταν πήγε η φίλη μου και συνάντησε μεγάλες ουρές στα παράλια.
Για αυτό το λόγο λεμε να παμε μεσα προς τελη ιουλη

savpap

New Member
Τις αναμονές στα τελωνεία να προσέξεις και να υπολογίσεις γιατί πρόπερσι αρχές Αυγούστου στα σύνορα Κροατίας -Σλοβενίας ήταν 15 χλμ.
Καλησπέρα! Γνωρίζετε να είναι καλύτερα τα πραγμάτα αν ξεκινάμε ξημερώματα;

savpap

New Member
Καλησπέρα, είμαστε μια οικογένεια που ταξιδεύει εκτός Ελλάδας κάθε χρόνο. Φέτος κλέισαμε το πρώτο μας road trip.. Το περιμένουμε πως και πως , και ταυτόχρονα μας φοβίζει λίγο λόγο ότι θα έχουμε μαζί και την κόρη μας, ηλικίας 10 ετών. Η οποία είναι πολύ υπομονετική μέσα σε αμάξι, της αρέσει. Έχουμε κλείσει τα εξής για την περίοδο 9/8-25/8:
9/8: Αθήνα - Εξαμίλι
10/8: Εξαμίλι - Σκόνδρα
11/8-13/8: Σκόνδρα - Κοτόρ ( ενδιάμεση στάση για βόλτα στην Μπούντβα )
13/8-15/8: Κοτόρ - Ντουμπρόβνικ ( στάση στο Περάστ για βόλτα )
15/8-16/8: Ντουμπρόβνικ - Μόσταρ ( πέρασμα γρήγορο απο Τρεμπινιέ )
16/8-17/8: Μόσταρ - Τρογκίρ ( στάση Σπλιτ όλη μέρα, Τρογκίρ πάμε για ύπνο )
17/8-19/8: Τρογκίρ - Λουμπλιάνα ( στάση , έχουμε κλείσει εισητήρια για Plivitce park kai στη Λιπυμπλιάνα έχουμε κλείσει Postojna cave)
19/8-21/8: Λιουμπλιάνα - Βελιγράδι
21/8-22/8 Βελιγράδι - Σκόπια ( κυρίως στο matka)
22/8-23/8 Σκόπια - Έδεσσα ( δεν έχουμε πάει ποτέ )
23/8 -24/8 Έδεσσα - Πτολεμαίδα ( ναι ξέρω άκυρο, μένει παιδική φίλη και θα πάμε να την δούμε και απο κει μια βόλτα μάλλον για Νυμφαίο )
24/8 Πτολεμαίδα - Αθήνα.

'Ολα τα δωμάτια είναι ήδη κλεισμένα και πληρωμένα. Όλα είναι με πάρκινκ τα δωμάτια. Διαβάζω για απίστευτη κίνηση στα διόδια. Αν ξεκινάμε πολύ πρωί ( να περνάμε γύρω στις 6:00 ) είναι καλύτερα ; Κάτι που να προσέξω με το παιδί; Είδα ότι θα έχω θέμα και με την vodafone με βλέπω να χρεώνομαι κάθε μερα κάπου στα 7-7.5 ευρώ για να έχω το πακετό που έχω εδώ.

Σας ευχαριστώ !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.046
Μέλη
39.765
Νεότερο μέλος
savpap