Δύσκολοι καιροί για πριγκ..εχμ..ταξίδια!

mexicanaki

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καλησπέρα σε όλους τους τρελούς για ταξίδια.
Εκτός απο τη δική μου,φυσικά,περίπτωση,παρατηρώ και στο ίντερνετ όλο και πιο συχνά περιπτώσεις ανθρώπων που δε μπορούν να κάνουν τα ταξίδια που ονειρεύονται λόγω έλλειψης παρέας(για τους γνωστούς λόγους).Εκατοντάδες πλέον οι αγγελίες προς αναζήτηση παρέας.Τολμηρό;Ναι. Ρίσκο;Σίγουρα. Για όσους,όμως,το ταξίδι δεν είναι εμπειρία αλλά τρόπος ζωής είναι ψιλοπράγματα..Προσωπικά,δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω ενα ταξίδι μόνη μου,το μοναδικό που με απασχολεί είναι το θέμα της ασφάλειας.Όσο να πεις,μια κοπέλα μόνη της στο εξωτερικό δε το λες και ασφαλές!Λοιπόν,για να μη γίνομαι κουραστική,όποιος είναι σε παρόμοια μοίρα περιμένω προτάσεις,σχόλια κ.τ.λ. Εύχομαι πολλά και καλά ταξίδια σε όλους!
 

veatriki

Member
Μηνύματα
55
Likes
21
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία/Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Ζηλανδία
Εξαρταται τι εννοεις εξωτερικο! Εχω "αλωνισει" μονη μου τη μιση Ευρωπη, πουθενα δεν ενιωσα ανασφαλεια. Ανετα θα πηγαινα και σε πολλους μη ευρωπαικους προορισμους.
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Κι εγώ το ίδιο με τη Veatriki.
Και να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να πάω μόνη μου, από το να πάω με κάποιον που δεν ξέρω και βρήκα από αγγελία στο internet. Συνοικέσιο και στα ταξίδια;
Αν δεν τον ξέρεις τον άλλον, πώς θα ξέρεις αν θα ταιριάξεις μαζί του;
Κατ' εμέ ισχύει αυτό που λένε, ότι δεν ξέρεις ποτέ πραγματικά κάποιον μέχρι να ταξιδέψεις μαζί του.
 

master1706

Member
Μηνύματα
303
Likes
74
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη, ξανά!!
Καλώς ήρθες!
Συμφώνω με τους προλαλήσαντες. Μπορείς να ταξιδέψεις μόνη σου σε ένα τεράστιο αριθμό χωρών, χωρίς κανένα πρόβλημα ασφάλειας. Το θέμα είναι να το "αντέχει το στομάχι σου" καθώς τα μοναχικά ταξίδια δεν είναι για όλους. Είναι θέμα γούστου και χαρακτήρα.
Οπότε .. καλά ταξίδια με όποιο τρόπο και αν επιλέξεις!
 

hellow

Member
Μηνύματα
7
Likes
7
Προσωπικά το έχω κάνει, με παρέα ιντερνετική και πέρασα σούπερ! Δεν πας όμως στα τυφλά… μιλάς πρώτα με το «όποιο» άτομο, το γνωρίζεις λίγο καλύτερα και μετά βλέπεις αν σου «κάνει» ή όχι… ρίσκο είναι… takeitorleaveit!
 

chris or

Member
Μηνύματα
176
Likes
81
Επόμενο Ταξίδι
Όσλο
Ταξίδι-Όνειρο
Πεκίνο,Λαπώνια,Μάλτα
Και εμεις μονοι παμε,δεν εχουμε νιωσει ποτε καποιο κινδυνο.Βεβαια δεν δινουμε και στοχο,πχ δεν βγαζω το πορτοφολι με τα χρηματα κοινη θεα ή δεν γυρνοβολαμε πολυ αργα.Εδω μεσα καναμε βορειοι και νοτιοι συναντησεις-στους νοτιους πηγε καλυτερα απο οσο καταλαβαινω ως προς την προσελευση.Σιγουρα μπορεις να βρεις παρεα,και απο εδω μεσα...Μπορω να κοψω τα παντα..τα ταξιδια μου ομως οχι..και ας με βριζουν οι φιλοι που δνε παω ταβερνες ταβερνες ταβερνες...προτιμω ταξιδια ταξιδια ταξιδια.Ευχομαι ολα να σου ερθουν βολικα...προσπαθησε το!
 

mexicanaki

New Member
Μηνύματα
2
Likes
1
Καλημερα!Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Δεν εννοούσα σίγουρα οτι γνωρίζεις κάποιον μέσω ιντερνετ,συμφωνείτε διαδικτυακά για τη χώρα και κλείνετε ραντεβού στο αεροδρόμιο :bleh:!θα πιείς και ενα καφέ να τον γνωρίσεις τον άνθρωπο να δεις τι τύπος ταξιδιώτη είναι κ αν συμφωνούν τα βασικά σας γούστα..μπορεί να είναι το ίδιο μοναχικός ή ακόμα να συμφωνείσετε να κάνει ο καθένας το πρόγραμμα του και να επικοινωνήσετε μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.π.χ. πέφτεις κ σπας το πόδι σου βρε αδερφέ!δεν είναι προτιμητέο να υπάρχει ενας άνθρωπος σε μια ξένη χώρα να μιλάει τη γλώσσα σου να σε βοηθήσει με τα διαδικαστικά;ή π.χ. είσαι Παρίσι κ αφού έχεις αλωνίσει όλα τα μουσεία,έκανες τις βόλτες σου,θές να πιεις ένα ποτάκι στη Μονμάρτη το βράδυ..γιατί να το σκεφτείς ή να φοβηθείς κ να μη το απολαύσεις ή να μη το κάνεις τελικά;
 

chris or

Member
Μηνύματα
176
Likes
81
Επόμενο Ταξίδι
Όσλο
Ταξίδι-Όνειρο
Πεκίνο,Λαπώνια,Μάλτα
Ε ναι οπως τα λες...ε τι τελειως ασχετοι!;;;;ε οχι τοσο.
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
π.χ. είσαι Παρίσι κ αφού έχεις αλωνίσει όλα τα μουσεία,έκανες τις βόλτες σου,θές να πιεις ένα ποτάκι στη Μονμάρτη το βράδυ..γιατί να το σκεφτείς ή να φοβηθείς κ να μη το απολαύσεις ή να μη το κάνεις τελικά;
Αυτό ναι, γιατί όχι. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ταξιδεύεις μαζί με τον άλλο. Νόμιζα ότι εννοούσες παρέα κανονική, δηλαδή να οργανώσεις το ταξίδι μαζί με τον άλλο, να πάτε μαζί,να μείνεις μαζί του στο ίδιο δωμάτιο, να είστε όλη μέρα μαζί, να γυρίσετε μαζί.
Για το συγκεκριμένο που λες, πχ να πιεις ένα ποτό το βράδυ, η αλήθεια είναι πως το προτιμώ με ντόπιους, που θα μου πουν και κάτι παραπάνω για τη χώρα/πόλη τους.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.742
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom