Μπαρμπάντος Δώσε και σε μένα Barba-dos

pulsar

Member
Μηνύματα
32
Likes
7
Ξεκινάω κάνοντας μια μικρή εξομολόγηση. :D

Φέτος όλο το καλοκαίρι το έβγαλα στην Αγγλία, με μηδενική πρόσληψη ήλιου και με χειμωνιάτικα ρούχα. Έτσι, σκεφτόμαστε με το έταιρο ήμιση να ξεκλέψουμε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο και να κάνουμε μερικές διακοπές παραλίας, μπας και αναπληρώσουμε το κενό.

Το χρονικό διάστημα είναι -δυστυχώς- αυστηρά περιορισμένο και η αναχώρηση/άφιξη θα γίνει από την περιοχή του Λονδίνου, όπου μένω.

Κρυφό απωθημένο είναι τα Barbados, μάλλον λόγω της εκτίμησης που έχω στο ρούμι Mount Gay, αλλά και διάφορων διάσπαρτων σχολίων που έχω διαβάσει για το νησί. Είδα πως η BA έχει αρκετά συμπαθητικές τιμές στις ημερομηνίες που ψάχνω.

Εν αναμονή του Frommer's Caribbean 2011 που παρήγγειλα χτες, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια προσωπική άποψη για το μέρος.

Ευχαριστώ πολύ! :)
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
η καλύτερη επιλογή για διακοπές στην Καραιβική. για μένα ότι καλύτερο γιατι τα έχει όλα, δεν θα βαρεθείς ποτέ. μενεις δυτική ακτή, καλύτερη περιοχή St James, απίστευτες παραλίες. ψάξε εκει για accomodation. αν σου φαίνονται ακριβά έστω γύρω από Holetown. πρωτεύουσα μόνο για σύντομο sightseeing, ΙΧ οπωσδηποτε. επισκεψη στα γνωστά tourist trap την ποτοποιία που λες, Sunbury και το Concorde.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.644
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom