• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ-ΠΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑ (ΡΩΜΗ)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

annoula9

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
αιγυπτος
Πωλούνται τα παραπάνω εισητήρια για 2 άτομα από Αθήνα προς Ρώμη και επιστροφή 170ευρώ .Αναχώρηση 15/09 και επιστροφή στις 21/09.Η αλλαγή στο όνομα των εισητηρίων θα επιβαρύνει εμένα.Η εταιρία είναι η EasyJet.Παραθέτω επιπλέον πληροφορίες για την πολιτική χρεώσεων της εταιρίας http://www.easyjet.com/en/terms_and_conditions.html#a9
Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει pm.

Eυχαριστώ.

00bella

Member
Δε μπορώ να σου στείλω προσωπικό μνα... Ενδιαφέρομαι, αν ισχύει ακόμα στείλε μου εσυ να επικοινωνήσουμε

annoula9

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
αιγυπτος
Δε μπορώ να σου στείλω προσωπικό μνα... Ενδιαφέρομαι, αν ισχύει ακόμα στείλε μου εσυ να επικοινωνήσουμε

και εγω το ιδιο... ;)
περιμενω απαντηση απο τον administrator.

annoula9

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
αιγυπτος
επικοινωνια

Παρακάλω όποιος δεν έχει τη δυνατότητα για pm ας επικοινωνησει μεσω skype/ msn / facebook.

annoula9

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
αιγυπτος
Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση τους πήρα και τηλέφωνο στην easy jet .είναι επιεικώς τραγικοι!!!δεν είναι μόνο 42
/άτομο η αλλαγή ονόματος ,αλλα και η διάφορα λέει απο την τιμη που κοστίζουν σήμερα τα εισιτήρια...άρα θα μου κοστίσει η αλλαγή 156?.προφανως δε με συμφέρει .αν τα ακύρωσω θα κερδίσω περισσότερα ..έστω και 15?...
Η αγγελία δεν ισχύει λοιπόν

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.022
Μέλη
39.738
Νεότερο μέλος
Dimitrat