Καποιες εφαρμογες δεν δουλευουν στο iphone παρα μονο αν το εχεις σπασει.Το site που παραπεμπεις τον φιλο δεν ειναι το itunes οποτε ειναι αμφιβολο αν θα λειτουργησουν.
Περισσοτερες πληροφοριες iPhone 3GS – iPhone 3G – iPhone – iPod Touch | iPhone Hellas
dmdoc έχω βρει διάφορους ξενους οδηγούς (χωρίς jailbreak φυσικά) αλλά στα αγγλικά.
Σου προτείνω να κατεβάσεις αγγλικούς οδηγούς και αν θές διάβασε εδώ καμιά ιστορία να πάρεις καμιά ιδέα.
για ποιό προορισμό ενδιαφέρεσε?
απαντω λιγο offtopic αλλα τι μανια σας εχει πιασει με τους ηλεκτρονικους οδηγους? Τα βιβλια που μπορεις να τσακισεις τη σελιδα, να υπογραμμισεις και να σημειωσεις διπλα στο κειμενο σας χαλανε? Η θελετε να μεταφερετε την ατμοσφαιρα του γραφειου σας στο ταξιδι μπας και σας λειψει?
Προσωπικα οσες φορες δοκιμασα να φορτωσω το κινητο μου με τετοια μαραφετια διαπιστωσα πως δεν με βολεψαν καθολου.
dmdoc έχω βρει διάφορους ξενους οδηγούς (χωρίς jailbreak φυσικά) αλλά στα αγγλικά.
Σου προτείνω να κατεβάσεις αγγλικούς οδηγούς και αν θές διάβασε εδώ καμιά ιστορία να πάρεις καμιά ιδέα.
για ποιό προορισμό ενδιαφέρεσε?
Φίλε fourkas οι ταξιδιωτικοι οδηγοι δεν με βολευουν στο iphone.Τους προτιμω στην εντυπη εκδοση.Επειδη παντως με ενδιαφερει οδηγος για Πολωνια-Βαρσοβια-Κρακοβια αν εχεις κατι υποψη...ευπροσδεκτο