ΕΠΕΙΓΟΝ.ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ.

voyager747gr

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
:(Γεια.
΄Εχω ένα πρόβλημα.Σε τέσσερις ημέρες πρέπει να φύγω για Παρίσι(στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος).Δυστυχώς κάμποσο καιρό πριν είχα χάσει διαβατήριο και ταυτότητα σε ένα άλλο μου ταξίδι.
Παραμέλησα την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας,αλλά λόγω έκτακτων και ειδικών συνθηκών(διαμένω στην Αθήνα -Ιλίσια,για λόγους πτυχίου και μόνο,οπότε και οι γνωριμίες μου εδώ περιορισμένες έως ανύπαρκτες θα μπορούσαν να χαρακτηριστουν)λόγω όλων αυτών λοιπόν μου λείπει ένας μάρτυρας για την έκδοση της ταυτότητας νέου τύπου.Το θέμα αν και τυπικό-οι αστυνομικοί ανένδοτοι οι ίδιοι μου είπαν βρες κάποιον έστω και περαστικό και φέρτον.΄Ομως όπου και να στράφηκα άρνηση,άρνηση,άρνηση.Κάποιοι γνωστοί μου επικαλέσθηκαν απόσταση,άλλος δεν μπορεί να εντοπισθεί και οι άνθρωποι στο δρόμο αρνούνταν μάλλον-τι να πω?-φοβόντουσταν ότι θα μπλέξουν-σε τι?-(εγώ δηλαδή δε φοβόμουν να ζητήσω τη βοήθεια αγνώστων?Λες κι αν ήμουν κακοποιό στοιχείο θα κατέφευγα στην αστυνομία για να επιβεβαιώσω μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου στοιχείων το ότι είμαι εγκληματίας και να συλληφθώ.Τέλος πάντων.Εννοείται ότι προσφέρω αμοιβή.Αν είχα χρόνο θα έβρισκα κάποιον τώρα ΄ομως?΄Εχει κολλήσει το μυαλό μου.Οι δικοί μου και οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν σε άλλη πόλη αρκετά μακριά,οπότε η λύση αυτή δεν "παίζει".
ΥΓ Δε νομίζω ότι ένα ποσό 200 ευρώ είναι λίγο.Στην απελπισία και στο άγχος σου γίνεσαι large.Αλλά παιδιά,μου την έχει δώσει και μου έρχεται να ακυρώσω το ταξίδι ,να καταθέσω τα όπλα.
Αν θέλετε να με συμβουλεύσετε γράψτε εδώ.
Αν θέλετε να με επιπλήξετε και πάλι γράψτε εδώ αν και δεν θα πείτε κάτι που δεν έχω πει εγώ στον εαυτό μου.Το ξέρω τα έκανα μπάχαλο.
Αν θέλετε να προσφέρετε βοήθεια (η πιο πάνω προσφορά ισχύει)γράψτε στο e-mail μου που είναι [email protected]
Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Doug

Member
Μηνύματα
518
Likes
2
Φιλε μου, συγνωμη κιολας, αλλα νομιζω πως εισαι υπερβολικος!
Ειναι δυνατον να μην εχεις εναν γνωστο στην περιοχη?
Για να ειμαι ειλικρινης και γω αν ερχοταν ενας αγνωστος και μου λεγε να παω για μαρτυρας, φυσικα δεν θα πηγαινα!
Εξαλλου ποσο μεγαλη ειναι η χωρα μας ωστε να μην μπορει να ρθει καποιος δικος σου?
Και αφου εισαι διατεθιμενος να δωσεις 200 γιουρο, γιατι δεν πας στην πολη σου ή γιατι δεν πληρωνεις τα εισητηρια ενος γνωστου σου να ρθει αυτος!?
Γιατι..?
 

tina

Member
Μηνύματα
81
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Φιλε μου, αφου δεν εισαι απο την Αθηνα και δυσκολευεσαι τοσο πολυ να βρεις ενα γνωστο σου(!) με τα 200 ευρω που προσφερεις πηγεναι στον τοπο καταγωγης σου οπου θα εχεις πολλους γνωστους, και συγγενεις και σε μια ωρα θα εχεις την νεα σου ταυτοτητα!
 

voyager747gr

New Member
Μηνύματα
0
Likes
0
...Μα στον τόπο καταγωγής μου πήγα,αλλά επειδή είχα δηλώσει ως τόπο μόνιμης κατοικίας μου την Αθήνα καθ΄υπόδειξη του αστυνομικού στον οποίο αρχικά δήλωσα την απώλεια ,στην πόλη μου μου αρνούνται την έκδοση ταυτότητας ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι αρμόδιοι.
Εξάλλου το θέμα δεν είναι να βρω κάποιον κάποτε,αλλά κάποιον το δυνατό συντομότερο.
΄Οπως και να χει το θέμα μάλλον εγκαταλείπω τις προσπάθειες.Ε δε θα σκάσω κιόλας.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.006
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom