ΕΡΤ τέλος... ξαναρχίζει η ΥΕΝΕΔ;

maska_29

Member
Μηνύματα
381
Likes
788
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Στη Ζάκυνθο πάντως, όταν γύριζα στο δωμάτιο και ήθελα να ενημερωθώ, ευτυχώς υπήρχε και η μετάδοση μέσω αναλογικού σήματος.
Κάτι που μάλλον δεν ελέγχει η digea...
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.414

ΦΩΤΟ-Έκλεισαν την πόρτα της ΕΡΤ με χειροπέδες

Επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση της ΕΡΤ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συμμετείχαν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην αστραπιαία επιχείρηση εκκένωσης της ΕΡΤ από τους απολυμένους εργαζόμενους οι οποίοι κατέλαβαν το κτίριο από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης τον περασμένο Ιούνιο.

Λίγο μετά τις 8 π.μ. η επιχείρηση είχε ολοκληρωθεί και δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ (συνολικά 13 διμοιρίες) περιφρουρούσαν το κτίριο για να απομακρύνουν περίπου 200 πολίτες, πρώην εργαζόμενους και βουλευτές της αντιπολίτευσης που ζητούσαν να ξαναμπούν στον χώρο.

Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, προσήχθησαν και εναντίον τους συντάσσεται δικογραφία στη ΓΑΔΑ.

Από τους πρώην εργαζόμενους που τόσους μήνες εξέπεμπαν κανονικά τηλεοπτικό πρόγραμμα έμεινε ένας ηλεκτρολόγος ως μάρτυρας στους έλεγχους που άρχισε να διεξάγουν η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές στις εγκαταστάσεις. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρολόγος κλήθηκε να «παραδώσει» το κτίριο, αλλά από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του ζητήθηκε να μην συνεργαστεί.


http://www.tanea.gr/news/greece/art...ixeirhsh-ekkenwshs-ths-ert-apo-thn-astynomia/
 

niax

Member
Μηνύματα
255
Likes
800
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Εξεπεμψε τελικα μεσω ιντερνετ (και με αναμεταδοση απο ραδιοφωνικους σταθμους) η ΕΡΑ απο το κτηριου του Πολυτεχνειου παρα τις φημες για εισβολη των ΜΑΤ σε περιπτωση εκπομπης καθως και τις δηλωσεις του πρυτανη του ΕΜΠ Σιμου Σιμοπουλου οτι δεν μπορει να αναλαβει την ευθυνη εκπομπης απο το ιστορικο κτιριο της Πατησιων. Σημερα η αναμεταδοση εγινε μεταξυ 8 και 9 μμ. Αυριο θα γινει απο τις 12 μεχρι τις 9 μμ.
http://www.ertopen.com./eidiseis/it...ekpempsoyme-apo-to-polytechneio»#.UoZxqeL6KVo
http://tvxs.gr/news/internet-mme/i-era-ekpempei-apo-polytexneio
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.194
Μηνύματα
883.505
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom