ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ???

M@RiLou

Member
Μηνύματα
56
Likes
1
Το ερχόμενο καλοκαίρι εγώ και οι παρέα μου θα έχουμε τελειώσει το Λύκειο και ήδη έχουμε ξεκινήσει να μαζεύουμε χρήματα για να πραγματοποιήσουμε κάποιο ταξίδι εκείνη την εποχή. Έχουμε κοιτάξει για Interrail, ως ιδέα και από απόψεις άλλων φαίνεται καλό. Παρ' όλα αυτά, αναζητούμε ένα ταξίδι πληθωρικό, σχετικά οικονομικό, αλλά κυρίως κάτι που θα το θυμόμαστε για πολλά πολλά χρόνια μετά.

Λοιπόν, άντε να πέφτουν οι προτάσεις:)...
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.637
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Αν κατάλαβα καλά, αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι γιά όλους σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας μείνει αξέχαστο, όπου κι αν πάτε, ότι κι άν κάνετε, ιδίως με το "χαρτί" στο χέρι.
Ομως, όταν λές εσύ καί η παρέα σου, τι εννοείς? εσύ καί οι κολλητές σου ή εσύ καί όλη η τάξη?
Αν πρόκειται γιά πάνω από τέσσερα πέντε άτομα, θεωρώ πώς είναι πιό φρόνημο να ρωτήσετε σε κάποιο πρακτορείο, να τούς πείτε τα χρήματα πού διαθέτετε καί να ακούσετε τι θα σας προτείνουν.
Το πρώτο πράγμα πού χρειάζεται ένα ταξίδι, εκτός από την καλή διάθεση, είναι η οργάνωση καί ο συντονισμός, κάτι πού εσείς λόγω απειρίας, δεν είναι εύκολο να το κάνετε. Επίσης, δεν γνωρίζετε την ταξιδιωτική συμπεριφορά τού κάθε συνταξιδιώτη σας.
Οτι καί να αποφασίσετε, καλά να περάσετε.
 

M@RiLou

Member
Μηνύματα
56
Likes
1
Αρχικά, σε ευχαριστώ που απάντησες.
Εννοώ ότι θα είμαστε γύρω στα 8-10 άτομα. Με τα συγκεκριμένα είχαμε πάει το περασμένο καλοκαίρι διακοπές μια βδομάδα σε νησί και είχαμε περάσει τέλεια, χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Διαφωνίες υπήρχαν για πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε, αλλά επείδη είμασταν μεγάλη παρέα στο τέλος βολευόμασταν όλοι.
Το πρακτορείο το έκουμε σκεφτεί, αλλά συνήθως είναι πιο ακριβό από το μη οργανωμένο.
 

alexmaths

Member
Μηνύματα
42
Likes
2
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ωκεανίας
Οικονομικό για αρκετές μέρες, με συνδυασμό διασκέδασης, εμπειριών, εικόνων, είναι κατά τη γνώμη μου ένα ταξίδι στη νοτιοανατολική Ασία... Ταϋλάνδη, Καμπότζη, Μαλαισία για αρχή... Νέα παιδιά είστε... Αφήστε την Ευρώπη για αργότερα. Μόνοι! χωρίς γκρουπ!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.220
Μηνύματα
884.134
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom