Νέα Υόρκη Είμαι Νέα Υόρκη. Να πάρω το μετρό;

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μάιστα, έφτασα, και τώρα πώς κινούμαι;

Τώρα δε χρειάζεται να ανησυχείτε για μεταφορές. H πόλη έχει τόσο πολύπλοκο υπόγειο σύστημα που έχει αποτελέσει αντικείμενο… μελέτης του national geographic. Οι γραμμές του μετρό εκτείνονται πολύ απλά, παντού. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλετε να πάτε κάπου και να μην υπάρχει στάση μετρό κοντά.

Υπόψιν για τους τεμπέληδες τουρίστες: λέγοντας “κοντά”, ενοούμε πάντα σε μονάδες μέτρησης… αμερικάνικες. Μην παραπονεθείτε λοιπόν αν το “κοντά” ή το “τρία τετράγωνα πιο κάτω” μεταφράζεται σε πολλαπλάσια απόσταση σε σχέση με τους δρόμους οποιασδήποτε ευρωπαικής πρωτεύουσας.

Α όμορφα, αφού έχει παντού μετρό είμαι κομπλέ

Και τώρα το κλου της υπόθεσης: να πάτε στη Νέα Υόρκη και να κινείστε συνεχώς με μετρό, αποτελεί μνημειώδες έγκλημα και τιμωρείται με 5 χρόνια αποχή από κάθε ταξιδιωτική δραστηριότητα και δημόσιο λιθοβολισμό από τα μέλη του TravelStories. :D

H πόλη είναι απλά υπερβολικά πλούσια για να την αποφεύγει κάποιος κρύβοντας τις ανασφάλειές του στους υπόγειους σωλήνες του μετρό. Η Νέα Υόρκη απαιτεί την πλήρη προσοχή του ταξιδιώτη-επισκέπτη, και τότε τον ανταμοίβει με χιλιάδες εικόνες, συναισθήματα, γεύσεις και στιγμές. Αφήστε λοιπόν το μετρό μόνο για τις πραγματικά μεγάλες αποστάσεις, και περπατήστε πόντο πόντο τους δρόμους του Μανχάταν μέχρι να λιώσουν οι σόλες των παπουτσιών σας.
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.841
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom