• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Απορίες για κράτηση στο Booking.com

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
Βρήκες άκρη τελικά;
Οχι ακριβώς.Μου απαντησαν οτι το γραφει στους ορους ξεκάθαρα ,οτι θα επρεπε να το δω πριν το κλείσω ,οτι δεν μπορουν να δουν τα στοιχεια της καρτας απο την Booking η οποια τους στελνει μόνο την πληρωμη και οτι ειναι self chekin διαμερισματα κι ετσι λειτουργουν και δεν γίνεται κατι άλλο .και αμα θελω να ακυρώσω (φυσικα η πληρωμη εχει γίνει τωρα)
Κοινώς νταβατζ....κια
Εστειλα μια προπληρωμενη με πολυ μικρό υπολοιπο την οποια μετα θα ακυρώσω κιολας .

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Οχι ακριβώς.Μου απαντησαν οτι το γραφει στους ορους ξεκάθαρα ,οτι θα επρεπε να το δω πριν το κλείσω ,οτι δεν μπορουν να δουν τα στοιχεια της καρτας απο την Booking η οποια τους στελνει μόνο την πληρωμη και οτι ειναι self chekin διαμερισματα κι ετσι λειτουργουν και δεν γίνεται κατι άλλο .και αμα θελω να ακυρώσω (φυσικα η πληρωμη εχει γίνει τωρα)
Κοινώς νταβατζ....κια
Εστειλα μια προπληρωμενη με πολυ μικρό υπολοιπο την οποια μετα θα ακυρώσω κιολας .
Επειδή και έχω θα έχω σύντομα το ίδιο θέμα, εν γνώσει μου βέβαια, θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής. Η προπληρωμένη σου καρτα είναι πιστωτική ή χρεωστική και την δέχτηκαν ενώ δεν έχει μέσα μεγάλο υπόλοιπα;
Έκαναν κάποια δέσμευση ποσού ενδεικτικά;
Να βγάλω και εγώ μια στην alpha και να την φορτώσω με λίγα ευρώ για να την στείλω όταν απαιτηθεί.

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
Επειδή και έχω θα έχω σύντομα το ίδιο θέμα, εν γνώσει μου βέβαια, θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής. Η προπληρωμένη σου καρτα είναι πιστωτική ή χρεωστική και την δέχτηκαν ενώ δεν έχει μέσα μεγάλο υπόλοιπα;
Έκαναν κάποια δέσμευση ποσού ενδεικτικά;
Να βγάλω και εγώ μια στην alpha και να την φορτώσω με λίγα ευρώ για να την στείλω όταν απαιτηθεί.
Βασικά ειναι η ίδια κάρτα χρεωστική που πλήρωσα και στη booking. Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα στο mail, το έστειλα πριν λίγο. Πιστεύω θα ειναι too much να απαιτήσουν κατι άλλο. Ουσιαστικά για το tourist tax το θέλουν. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Παιδιά άλλο χρεωστική κάρτα, άλλο prepaid και άλλο πιστωτική... Η prepaid κάρτα είναι μία άδεια κάρτα που τη φορτίζουμε απο κάποιο λογαριασμό της τράπεζας που την έχουμε εκδώσει μέχρι τα όρια που μας έχει δώσει η τράπεζα.

Έχω prepaid της Άλφα και έχει προμήθεια κατά τη φόρτιση 1% με ελάχιστο ποσό φόρτισης 5€. Δλδ συμφέρει η φόρτιση απο 500€ και άνω. Επίσης σε κάθε ανανέωση με χρεώνουν νταβατζιλίκι 5€-6€. Δες πρώτα τις χρεώσεις και μετά αποφάσισε τι κάρτα θα βγάλεις. Ίσως είναι καλύτερα να βγάλεις την άυλη prepaid της Eurobank αν έχεις λογαριασμό σε αυτή τη τράπεζα.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Παιδιά άλλο χρεωστική κάρτα, άλλο prepaid και άλλο πιστωτική... Η prepaid κάρτα είναι μία άδεια κάρτα που τη φορτίζουμε απο κάποιο λογαριασμό της τράπεζας που την έχουμε εκδώσει μέχρι τα όρια που μας έχει δώσει η τράπεζα.

Έχω prepaid της Άλφα και έχει προμήθεια κατά τη φόρτιση 1% με ελάχιστο ποσό φόρτισης 5€. Δλδ συμφέρει η φόρτιση απο 500€ και άνω. Επίσης σε κάθε ανανέωση με χρεώνουν νταβατζιλίκι 5€-6€. Δες πρώτα τις χρεώσεις και μετά αποφάσισε τι κάρτα θα βγάλεις. Ίσως είναι καλύτερα να βγάλεις την άυλη prepaid της Eurobank αν έχεις λογαριασμό σε αυτή τη τράπεζα.
Πως φάνηκα η άσχετη!!! Δηλαδή όλες οι προπληρωμένες λειτουργούν σαν χρεωστική κάρτα. Οπότε τελικά δεν παρέχουν κάποια ασφάλεια εγγύησης στο κατάλυμμα γιατί εάν χρειαστούν αποζημίωση μπορεί και να μην βρούν μέσα ούτε ένα ευρώ. Απορώ εάν θα είναι αποδεκτή τέτοια κάρτα από ένα κατάλυμμα ως καρτα εγγύησης.
Δεν έχω βγάλει ποτέ prepaid αλλά θα εξετάσω και αυτήν της Eurobank.

Τελικά βρήκα διαμέρισμα χωρίς εγγύηση από ότι φαίνεται στους όρους κράτησης.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα